Rezultatele partiale din Mures: ce scor au UDMR, PSD si PNL

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 00:23
5520 citiri
Rezultatele partiale din Mures: ce scor au UDMR, PSD si PNL
Stampila de vot FOTO Facebook Autoritatea Electorala Permanenta

UDMR a obtinut 38,9% din voturile exprimate in judetul Mures pentru Camera Deputatilor, urmata de PSD cu 16% si PNL cu 15,3% si USR cu 7,7%, conform rezultatului numaratorii paralele efectuata de PNL, dupa centralizarea datelor primite din 300 din cele 570 de sectii de votare din judet.

Datele au fost comunicate AGERPRES de catre presedintele PNL Mures, senatorul Cristian Chirtes.

Totodata, conform numaratorii indicate, PMP se situa la un procent de 4,7%.

Prezenta la vot inregistrata in judetul Mures este de 31,84%, conform situatiei comunicata de BEC.

REZULTATE PARTIALE alegeri parlamentare 2020 la numararea voturilor din 50% din sectiile de votare. PSD - 30,21%, PNL - 24,66%

EXIT POLL FINAL Alegeri parlamentare 2020. Cum s-au modificat procentele PNL si PSD conform datelor anuntate la ora 23.00

Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost alături de președintele Klaus Iohannis, în calitate de șef al Senatului României, la Washington, în contextul Summitului NATO. Liderul liberalilor...
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
70% din balanța comercială a României înclină către importuri pe bandă rulantă, potrivit economistului Mircea Coșea. Însă, ministrul PSD al Economiei, Radu Oprea, susține că pentru...
#alegeri parlamentare 2020, #UDMR, #PSD, #Mures , #Alegeri Parlamentare 2020
  1. Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
  2. Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
  3. Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
  4. Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
  5. Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
  6. Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
  7. Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
  8. Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcția de președinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
  9. Ordonanța care prevede restituirea permiselor dacă nu se primesc analizele în 72 de ore a fost publicată în Monitorul Oficial
  10. ”Deputatul Shaormă” vrea să spele imaginea mentorului său Dumitru Buzatu. Războiul absurd pe care îl duce cu presa