Dan Barna, despre numirea lui Nicolae Ciuca premier interimar: O varianta de siguranta dintre optiunile din actualul cabinet

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 23:35
4175 citiri
Dan Barna, despre numirea lui Nicolae Ciuca premier interimar: O varianta de siguranta dintre optiunile din actualul cabinet

Desemnarea ministrului Apararii in functia de premier interimar reprezinta "o varianta de siguranta" in contextul in care trebuie gestionata pandemia, considera copresedintele Aliantei USR PLUS Dan Barna.

"Este o varianta de siguranta dintre optiunile din actualul cabinet. Domnul Ciuca este o varianta 'safe', exact cum si la Sibiu au fost numiti medici militari pentru o perioada limitata pentru a debloca situatia de criza sanitara in care ajunsesera serviciile medicale din oras. Si numirea domnului Ciuca poate fi privita in acest context de pandemie ca o varianta de siguranta, atat cat se poate obtine in acest context", a declarat luni Dan Barna la Digi24.

El a mentionat ca miercuri inceteaza starea de izolare in ceea ce-l priveste, dupa care va reveni in activitatea fizica.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele prin care ia act de demisia lui Ludovic Orban din functia de premier si il desemneaza prim-ministru interimar pe ministrul Apararii, Nicolae Ciuca.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia domnului Ludovic Orban din functia de prim-ministru al Romaniei. In conformitate cu dispozitiile art. 106 si ale art. 107 alin. (3) din Constitutie, presedintele Romaniei l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe domnul Nicolae-Ionel Ciuca pentru a indeplini atributiile prim-ministrului pana la formarea noului Guvern", a anuntat Administratia Prezidentiala.

Cititi si:

USR-PLUS conditioneaza o coalitie de guvernare cu PNL: "In prima suta de zile anulam pensiile speciale si revenim la alegeri locale in doua tururi"

Citeste si:
USR cere demisia ministrului Energiei. Amenință cu moțiunea simplă în caz contrar
USR cere demisia ministrului Energiei. Amenință cu moțiunea simplă în caz contrar
Parlamentarii USR vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, în cazul în care acesta nu îşi va da demisia, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al...
AUR, huliganul din curtea statului eşuat
AUR, huliganul din curtea statului eşuat
Asaltul lui George Simion de la Primăria din Timişoara nu e doar o ilustrare a tendinţelor legionare ale AUR ci şi o nouă ocazie de a ne întreba de ce apar astfel de fenomene politice....