Dan Barna, despre numirea lui Nicolae Ciuca premier interimar: O varianta de siguranta dintre optiunile din actualul cabinet

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 23:35
4563 citiri
Dan Barna, despre numirea lui Nicolae Ciuca premier interimar: O varianta de siguranta dintre optiunile din actualul cabinet
Foto: Facebook/ Dan Barna

Desemnarea ministrului Apararii in functia de premier interimar reprezinta "o varianta de siguranta" in contextul in care trebuie gestionata pandemia, considera copresedintele Aliantei USR PLUS Dan Barna.

"Este o varianta de siguranta dintre optiunile din actualul cabinet. Domnul Ciuca este o varianta 'safe', exact cum si la Sibiu au fost numiti medici militari pentru o perioada limitata pentru a debloca situatia de criza sanitara in care ajunsesera serviciile medicale din oras. Si numirea domnului Ciuca poate fi privita in acest context de pandemie ca o varianta de siguranta, atat cat se poate obtine in acest context", a declarat luni Dan Barna la Digi24.

El a mentionat ca miercuri inceteaza starea de izolare in ceea ce-l priveste, dupa care va reveni in activitatea fizica.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele prin care ia act de demisia lui Ludovic Orban din functia de premier si il desemneaza prim-ministru interimar pe ministrul Apararii, Nicolae Ciuca.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia domnului Ludovic Orban din functia de prim-ministru al Romaniei. In conformitate cu dispozitiile art. 106 si ale art. 107 alin. (3) din Constitutie, presedintele Romaniei l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe domnul Nicolae-Ionel Ciuca pentru a indeplini atributiile prim-ministrului pana la formarea noului Guvern", a anuntat Administratia Prezidentiala.

Cititi si:

USR-PLUS conditioneaza o coalitie de guvernare cu PNL: "In prima suta de zile anulam pensiile speciale si revenim la alegeri locale in doua tururi"

Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Ncușor Dan, primarul care și-a spulberat adversarii la alegerile locale organizate într-un singur tur, poate fi un bun candidat pentru alegerile prezidențiale, crede Elena Lasconi, favorită...
Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
Elena Lasconi îi face praf pe foștii lideri ai USR, care au dat chix la conducerea partidului, pe Cătălin Drulă și pe Dan Barna. „Încă nu am definitivat (lista cu echipa de conducere)....
#barna, #premier, #ciuca, #demisie, #Orban, #USR , #Alegeri Parlamentare 2020
  1. Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
  2. Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
  3. Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
  4. Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
  5. Mizele privind data alegerilor prezidențiale. PNL și PSD, ping-pong între avantaje și dezavantaje
  6. Rezultatele alegerilor au declanșat haosul într-un oraș din vestul țării. Conducătorii primăriei și-au dat demisia, iar câștigătorii nu se grăbesc să preia puterea
  7. Cum va arăta USR în era Lasconi: ”Dacă vrei să fii relevant în spațiul public, trebuie să arăți că ai câștigat o luptă”
  8. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
  9. AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul
  10. Diana Șoșoacă visează la președinție: ”Am nevoie să stau în Parlamentul European câteva luni” VIDEO