Mihail Neamtu desfiinteaza strategia PMP in alegeri: "Nuca de pe coliva de la capataiul partidului a fost candidatura unei doamne care n-avea tractiune electorala"

Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 22:16
55745 citiri
Mihail Neamtu desfiinteaza strategia PMP in alegeri: "Nuca de pe coliva de la capataiul partidului a fost candidatura unei doamne care n-avea tractiune electorala"
Mihail Neamtu, PMP FOTO Hepta.com

Mihail Neamtu, vicepresedintele PMP, face o analiza pe Facebook a deciziilor de strategie electorala despre care considera ca au condus la rezultatul foarte slab al partidului in alegerile parlamentare.

"Mai bine de un an si jumatate, am fost soldat disciplinat al Partidului Miscarea Populara si, oriunde m-am dus, i-am ridicat scorul. In Timisoara m-am batut, chiar de pe patul de spital, pentru fiecare vot. Hranita din idealurile unionismului si ale crestin-democratiei, PMP trebuia sa fie o constructie diferita de PNL, atractiva pentru publicul patriotic, atlantist si pro-european", scrie Mihail Neamtu pe pagina sa de Facebook.

De ce a pierdut PMP alegerile parlamentare, in opinia lui Mihail Neamtu

Neamtu mai spune ca "un partid care incepuse frumos, inainte ca USR-PLUS sau AUR sa existe pe piata, merita sa fie optiunea naturala a oamenilor de dreapta din Romania".

El a enumerat sapte "erori", despre care crede au facut ca partidul sa ajunga "atat de jos".

"Favoritism, nepotism si clientelism. Pe langa o mana de candidati onorabili, cu scoruri foarte bune-n Republica Moldova, Maramures, Bistrita sau Timis, ne-am procopsit cu anonimi, nulitati sau fosti condamnati penal. Nuca de pe coliva de la capataiul partidului a fost candidatura unei doamne (si a unei mame) pe care o respect, dar care n-avea tractiune electorala: Elena Basescu. Oare le-am transmis alegatorilor un mesaj despre meritocratie? A fost gestul politic care a facut diferenta: la 6 decembrie, partidul a coborat sub pragul electoral", a scris Mihail Neamtu pe pagina da de Facebook.

Neamtu a mai vorbit despre "blatul cu Firea", "eroarea Toader Paleologu", "blatul cu PNL", "Bula bruxelleza", "analfabetism digital" si "incoerenta doctrinara".

"Comentariul meu nu-i despre oameni, ci despre judecatile eronate care au ingropat partidul sub pragul electoral", a mai scris Neamtu subliniind ca "ne-am trezit batuti pe Facebook (si la vot...) de un partid inventat acum 12 luni, asta pentru ca onorabila conducere a PMP n-a inteles ce inseamna branding, reactie rapida, autenticitatea reportajelor live si comunicarea cu efect viral sau crestere organica. Teme emotionale, de la unirea cu Basarabia sau taierea padurilor pana la juramantul pe Biblie sau protejarea libertatilor civile, au fost preluate de George Simion".

Valeriu Nicolae, despre alegerile parlamentare: "Sa fi contribuit eu la faptul ca PMP si ProRomania nu sunt in Parlament e aproape la fel de fain ca victoria lui Michael Jordan din 1996"

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Mihail Neamtu, #PMP, #Elena Basescu, #alegeri parlamentare 2020 , #Alegeri Parlamentare 2020