Povestea romanului care a inceput sa lucreze in Anglia ca ajutor de barman, iar acum se intoarce in Romania pentru a fi deputat AUR

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 07:52
9475 citiri
Povestea romanului care a inceput sa lucreze in Anglia ca ajutor de barman, iar acum se intoarce in Romania pentru a fi deputat AUR
FOTO Ciprian Titi Stoica/Facebook

Succesul obtinut de AUR la alegerile parlamentare il va duce in Camera Deputatilor si pe un roman stabilit de 10 ani in Marea Britanie. Romanul, care a renuntat la facultate pentru a pleca sa lucreze in Anglia, se va intoarce in tara pentru a fi deputat.

Potrivit adevarul.ro, Ciprian Titi Stoica a deschis lista pentru Camera Deputatilor a Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR) din Timis, iar in urma scorului obtinut de AUR in Timis (aproape 9 la suta), Ciprian Titi Stoica are asigurat mandatul de deputat. Stoica si-a spus pentru "Adevarul" povestea plecarii din tara, sustinand ca "dupa ce timisorenii au ales o administratie pe model german, timisenii vor avea in Parlament un reprezentant pe model britanic".

"Am fost inscris la doua facultati: Asistenta Sociala si Management in productie si transporturi. Din cauze financiare, in 2010 am decis sa ma stabilesc in Marea Britanie. Am pornit de jos. Am lucrat la inceput ca ajutor de barman, apoi barman. Am facut cursul de agent de paza si am devenit agent de paza. Am urcat ierarhic pana cand am ajuns sa fiu un fel de politist de proximitate acreditat de Politia Metropolitana", a declarat Ciprian Titi Stancu.

Viitorul deputat AUR sustine ca, din cauza ca in serviciul de paza lucra prea multe ore si nu ajungea sa isi vada suficient timp copilul, a decis sa imi urmeze un vis mai vechi. "Am fost mereu pasionat de trenuri. Atunci am intrat in industria transporturilor. Lucrez la o statie de tren. Sunt cel mai inalt grad in statia respectiva, chiar sub management. De cele mai multe ori sunt responsabilul de statie, cand nu sunt managerii in zona. Acopar sefii de echipa pe toate domeniile pe care operam, de la vanzarea de bilete la accesul la porti, la miscarea trenurilor. Mai nou, sunt controlor de trafic atunci cand e nevoie. Sunt omul bun la toate in statia in care lucrez", mai arata Ciprian Titi Stoica.

Viitorul parlamentar a mai declarat ca se va intoarce in tara pentru a fi deputat, sustinand ca va face politica pe model britanic. "Nu este normal sa reprezinti o comunitate si sa nu traiesti in sanul ei. Ce pot sa ii asigur pe timiseni este ca pentru prima data in 31 de ani dupa Revolutie vor avea cu adevarat un reprezentant dupa model britanic. Aici am intrat in contact cu membri din parlamentul britanic, am vazut cum se face, am suportul lor sa imi dea tot know-how-ul despre cum se dezvolta relatia cu comunitatea pe care o reprezinti. Eu cred ca o sa fie ceva nou si inovator", a mai spus Ciprian Titi Stoica.

Ce avere are liderul AUR, George Simion, politicianul surpriza de la parlamentare

Quarterly Report - Editia 4

Bătaie în Parlament. Deputatul PNL Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit cu genunchiul în nas VIDEO
Bătaie în Parlament. Deputatul PNL Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit cu genunchiul în nas VIDEO
Deputatul liberal Florin Roman îl acuză, marți, 21 mai, într-o postare pe Facebook, pe deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, fost ministru PNL, că l-a bruscat fizic și lovit cu genunchiul în...
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
#aur, #Parlament, #alegeri locale 2020 , #Alegeri Parlamentare 2020