Ziare.com

Presedintele AEP Constantin-Florin Mituletu-Buica, confirmat cu COVID-19, a solicitat urna speciala pentru a vota la alegerile parlamentare

Sambata, 05 Decembrie 2020, ora 22:42

   

Presedintele AEP Constantin-Florin Mituletu-Buica, confirmat cu COVID-19, a solicitat urna speciala pentru a vota la alegerile parlamentare
Presedintele AEP Constantin-Florin Mituletu-Buica, aflat in izolare dupa ce a fost confirmat cu COVID-19, a solicitat urna speciala pentru a vota la alegerile parlamentare de duminica.

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) informeaza ca presedintele institutiei, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a transmis Biroului electoral al sectiei de votare nr. 334 din Bucuresti, cererea pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile), insotita de documentele care atesta imposibilitatea de a se deplasa la sectia de votare ca urmare a depistarii pozitive cu virusul SARS-CoV-2, precum si de copia actului care dovedeste resedinta in Bucuresti.

Oficialul AEP, reitereaza apelul catre alegatori de a se informa corect cu privire la exercitarea dreptului de vot la acest scrutin si sa consulte site-ul Autoritatii, www.roaep.ro, canalul de YouTube si pagina de Facebook si ii indeamna, totodata, pe acestia, sa se prezinte la urne si sa respecte masurile de distantare sociala si de protectie sanitara.

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Mituletu-Buica, a fost confirmat, in 1 decembrie, cu COVID-19, atributiile sale in cadrul AEP fiind preluate de vicepresedintele Zsombor Vajda. Mituletu-Buica isi continua activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) in regim de videoconferinta.

Citeste si: Seful AEP, despre plicurile cu voturile prin corespondenta: "Inca nu avem informatii daca au fost pierdute sau au fost blocate la oficiile postale nationale"
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 1141 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor