Blaga: S-au strans peste 600.000 de semnaturi pentru Iohannis

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 23:02
3379 citiri
Blaga: S-au strans peste 600.000 de semnaturi pentru Iohannis
Foto: Evenimentul Zilei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca pana in prezent au fost stranse peste 600.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii la presedintie a lui Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la presedintia Romaniei.

"Peste 600.000, cu ce au mai adus aproape 750.000, cred ca luni vor fi peste un milion. Treburile merg bine", a spus Vasile Blaga, la Brasov, unde au avut loc mai multe sedinte ale conducerii PNL si PNL-PDL, informeaza Mediafax.

Conform legii si calendarului electoral, fiecare candidat trebuie sa depuna la Biroul Electoral Central minim 200 de mii de semnaturi pana la data 23 septembrie 2014.

Cele mai mari probleme cu strangerea semnaturilor le va avea Monica Macovei, candidat independent, care nu beneficiaza de sprijinul unor organizatii de partid dupa ce a demisionat din PDL, iar democrat-liberalii au decis sa il sustina pe Klaus Iohannis.

Macovei se vrea presedinte: Numai eu pot garanta ca ramanem in NATO, in momente de razboi

Vineri, a fost trasa la sorti componenta BEC, iar presedinte a fost Componenta BEC a fost desemnata judecatoarea Veronica Nastasie.

#semnaturi Iohannis presedintie, #Blaga strangere semnaturi Iohannis , #Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza ORD cel adevarat
ORD cel adevarat
rank 5
Silvia ! Curioase si profunde devieri si viziuni aveti. O baie cu
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5