Corlatean, despre protestele din diaspora: Sunt si provocatori

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 01:40
7777 citiri
Corlatean, despre protestele din diaspora: Sunt si provocatori

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat, duminica seara, ca pe langa romanii de buna credinta, care nu au putut vota la sectiile de votare din unele ambasade si au protestat pentru acest lucru, au fost si "provocatori care incearca sa forteze lucrurile".

Corlatean a explicat ca asemenea oameni au fost si la protestul din fata Ministerului Afacerilor Externe.

Romanii au fortat votul dupa inchiderea urnelor in diaspora - jandarmii au intervenit

"Si la sediul MAE exista un grup de protestatari cu Militia Spirituala, cu Salvam si asa mai departe... Deci pe langa oamenii de buna credinta, care au dorit sa voteze si le respectam aceasta decizie, au fost si provocatori, deci oameni care fac parte din anumite grupari si este acelasi sistem securist pe care Traian Basescu l-a construit in toti acesti ani: provocatori si oameni care incearca sa forteze lucrurile", a afirmat seful diplomatiei romane, la Antena 3.

Corlatean: Mai multe ambasade au cerut prelungirea procesului de votare, BEC a refuzat

Peste 200 de persoane au protestat, duminica seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe (MAE), principalul mesaj pe care acestia il transmiteau fiind legat de situatia votului in strainatate.

Manifestantii au blocat Aleea Alexandru, artera pe care se afla sediul MAE si au scandat lozinci impotriva premierului Victor Ponta si ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean, solicitandu-le demisia. Printre lozincile protestatarilor s-au putut auzi 'Sectii de votare, nu catedrale', 'In turul doi vrem sectii noi', 'Asta este un complot, nu ne luati dreptul de vot', 'Ponta, nu uita, Romania nu-i a ta', 'Ponta, nu uita, asa nu vei castiga' 'Solidaritate'. Totodata, manifestantii au intonat Imnul National.

Pe pancartele celor prezenti la miting se putea citi si: 'Nu am invatat nimic? Toate partidele, aceeasi mizerie'.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri prezidentiale 2014, #Titus Corlatean alegeri diaspora, #proteste diaspora romani vot , #Alegeri Prezidentiale 2014