Dezbatere Ponta-Iohannis la Drept? Universitatea habar n-are si nici nu o va organiza

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 14:11
3071 citiri
Dezbatere Ponta-Iohannis la Drept? Universitatea habar n-are si nici nu o va organiza
Foto: wikipedia.org

Conducerile Universitatii din Bucuresti si ale Facultatii de Drept sustin ca informatiile care au circulat privind gazduirea in sediile lor a unei dezbateri electorale intre cei doi candidati ramasi in cursa prezidentiala nu au temei, niciunul dintre staff-uri nefacand astfel de propuneri.

"Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Drept nu au primit pana in acest moment nicio solicitare oficiala pentru a organiza sau a gazdui o dezbatere electorala intre candidatii din turul al doilea al alegerilor prezidentiale", se arata intr-un comunicat al celor doua institutii remis Ziare.com.

Universitatea Bucuresti tine sa atraga atentia ca exista o decizie a Consiliului de Administratie de pe data de 08.10.2014, prin care se "respinge orice fel de tentativa de implicare politica, iar folosirea spatiilor institutiei in alte scopuri decat cele didactice si stiintifice nu este permisa".

Ca urmare, arata comunicatul Universitatii din Bucuresti, nu va exista nicio dezbatere electorala organizata de institutia de invatamant.

Ponta si Iohannis, invitati la o dezbatere la Universitatea Bucuresti

Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti le propusese celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, sa participe luni la o dezbatere publica, in Aula Magna a Facultatii de Drept.

Echipele de campanie ale lui Victor Ponta si Klaus Iohannis discuta vineri despre posibile dezbateri publice intre cei doi, pentru ultima saptamana de dinaintea celui de-al doilea tur de scrutin.

Liderii PSD i-au propus lui Klaus Iohannis sa se intalneasca cu Victor Ponta in patru runde de dezbateri, la mai multe televiziuni. Klaus Iohannis, la randul sau, l-a invitat pe Victor Ponta sa vina la o dezbatere la Universitatea de Vest din Timisoara.

A.V.

#Universitatea Bucuresti dezbatere electorala candidati, #Universitatea Bucuresti Drept dezbatere prezidentiale, #universitate dezbatere Ponta Iohannis , #Alegeri Prezidentiale 2014