Dragnea le cere liderilor PSD sa organizeze grupe de militanti in fiecare sectie

Sambata, 15 Noiembrie 2014, ora 09:41
3378 citiri
Dragnea le cere liderilor PSD sa organizeze grupe de militanti in fiecare sectie

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a solicitat, vineri, liderilor PSD din teritoriu sa organizeze imediat grupe de militanti in fiecare comuna si cartier, precum si la fiecare sectie de vot, iar activistii sa fie dotati cu mijloace foto-video cu care sa filmeze "incercarile de fraudare ale ACL".

"Vreau sa va rog sa organizati grupe de militanti compuse din activistii nostri in fiecare comuna sau cartier. Aceste grupe trebuie sa intre in functiune chiar din aceasta seara, caci cei de la ACL vor incerca aproape sigur sa imparta mita electorala. Este extrem de important sa faceti ceea ce va spun eu pentru ca nu au alta sansa, sunt disperati", le-a spus Dragnea social-democratilor din teritoriu, prin intermediul unei videoconferinte.

El a cerut, totodata, constituirea de "grupe de 2-3 persoane" pentru fiecare sectie de vot.

"De asemenea, vreau sa aveti o grupa de 2-3 persoane nu in sectia de vot, ci in teritoriul care este arodat unei sectii de vot, mai ales in mediul rural. Vreau sa aveti pentru acesti colegi ai nostri la dispozitie cate o masina ca sa poata sa filmeze macar, sa fotografieze pentru a putea sesiza in timp util organzele statului care au atributii in acest domeniu", a spus Dragnea.

"De asemenea, cei care compun aceste grupe sa aiba asupra lor lanterne si telefoane mobile sau alte aparate cu care pot filma sau fotografia pentru a putea furniza celor in drept probe pentru aceste ilegalitati", a adaugat Dragnea.

El a aratat ca prin aceste mijloace social-democratii vor incerca sa descurajeze frauda. "Va spun lucrurile astea public pentru ca incercam prin toate mijloacele ca poate in ceasul al 12-lea sa-i descurajam, pentru ca risca puscaria", a mai spus Dragnea.

El a mai spus ca juristii si ceilalti responsabili de campanie trebuie sa ramana in stare de alerta la sediul de campanie in noaptea de vineri pentru a asigura suportul juridic si tehnic pentru grupele organizate la nivelul fiecarei sectii de vot.

Dragnea a mai spus ca a primit sms-uri de la oamnei care nu-si ascund numarul de telefon si care au inceput sa fie din ce in in ce mai revoltati de toate "trupele lui Iohannis" care circula in special in Franta si care dau intre 20 si 30 de Euro pentru un vot pro-Iohannis.

Citește și:
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, însă nu a exclus alte trei nume care se vehiculează a fi reprezentantul...
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Fratelli d’Italia, partidul care a câștigat cele mai recente alegeri parlamentare din Italia, are din 2020 o filială și în România, condusă de către Alessandro Console, un om de afaceri...