Elena Udrea si MRU, favoriti in cursa pentru candidatul dreptei la prezidentiale - Sondaj

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 09:50
4798 citiri
Elena Udrea si MRU, favoriti in cursa pentru candidatul dreptei la prezidentiale - Sondaj

Deputatul PDL Elena Udrea si presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, sunt vazuti drept principalii favoriti la postura de candidat al dreptei la alegerile prezidentiale din anul 2014, potrivit unui sondaj realizat de Ziare.com.

Astfel, fostul ministru al Transporturilor este vazut drept principalul candidat al dreptei la prezidentiale, in acest sens exprimandu-se 28,48 la suta dintre cei care au raspuns sondajului.

Fostul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu a fost vazut viitorul candidat al dreptei pentru functia de presedinte al Romaniei de catre 26,07 la suta dintre respondenti.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, unul dintre cei trei democrat-liberali inscrisi in cursa interna pentru a fi desemnati candidat al partidului la prezidentiale, a fost vazut drept candidatul dreptei de catre 17,07 la suta dintre cei care au raspuns sondajului, in timp ce fostul premier Emil Boc este luat in considerare de catre 8,95 la suta dintre respondenti.

Cine ar putea fi candidatul dreptei la prezidentiale? -Sondaj Ziare.com

Totodata, 9.82 la suta dintre cei care au dat un raspuns sondajului Ziare.com sunt de parere ca un alt candidat, in afara celor patru, va fi optiunea dreptei pentru Cotroceni.

Perioada de desfasurare a sondajului a fost 11-18 octombrie, iar la el au raspuns 10.208 persoane.

Mihai Razvan Ungureanu, candidatul dreptei la prezidentiale?

Mihai Razvan Ungureanu: Vreau sa candidez la functia de presedinte

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, si-a declarat la inceputul lunii octombrie intentia de a candida la prezidentiale, daca partidul sau, alianta si celelalte partide de centru-dreapta valideaza aceasta decizie. Ulterior, acesta a marturisit ca l-ar sustine pe prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, la functia de presedinte al Romaniei, daca acesta ar fi cel mai bine plasat candidat al dreptei.

Intalnire de taina Basescu-Boc-Udrea, la Golden Blitz

In schimb, presedintele Traian Basescu, fostul premier Emil Boc si deputatul PDL Elena Udrea s-au intalnit, joi, la restaurantul Golden Blitz din Bucuresti, din apropierea Palatului Cotroceni. Intalnirea Basescu-Boc-Udrea a avut loc in contextul competitiei interne din PDL pentru desemnarea candidatului la presedintie si al discutiilor din partidele de dreapta privind desemnarea unui candidat unic pentru prezidentialele din 2014.

Elena Udrea: Ma gandesc sa candidez la Presedintie (Video)

MRU: Ar putea exista tandemul Ungureanu-presedinte si Predoiu-premier sau invers

In ce o priveste pe Elena Udrea, aceasta a declarat, pe 18 septembrie, ca se gandeste sa candideze la presedintia Romaniei, precizand insa ca nu are in plan sa intre in cursa din 2014, pentru care l-a recomandat, pe langa Emil Boc, si pe Mihai Razvan Ungureanu. In plus, a mai afirmat fostul ministru al Turismului, prezidentiabilul dreptei trebuie sa fie sustinut de Traian Basescu.

Cine este femeia care vrea sa candideze la prezidentiale din partea PDL

Predoiu, Falca si Cretu, validati in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Catalin Predoiu, Simona Cretu si Gheorghe Falca au fost validati, pe 14 octombrie, pentru alegerile interne din PDL privind desemnarea candidatului la scrutinul prezidential de anul viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#candidat dreapta prezidentiale, #candidat PDL prezidentiale, #Udrea candidat prezidentiale, #MRU candidat prezidentiale, #alegeri interne PDL prezidentiale , #Alegeri Prezidentiale 2014