"Gadea presedinte, ca el nu ne minte": Semnaturi pentru candidatura lui Gadea la Cotroceni (Foto)

Duminica, 10 August 2014, ora 21:07
12338 citiri
"Gadea presedinte, ca el nu ne minte": Semnaturi pentru candidatura lui Gadea la Cotroceni (Foto)
Foto: B1 Tv

Jurnalistul Antena 3 Mihai Gadea este tot mai aproape de o candidatura la alegerile prezidentiale, s-ar putea crede, dupa ce, duminica, la "plimbarea" organizata de Antena 3 la Palatul Cotroceni, s-au impartit liste pentru strangerea de semnaturi in acest sens.

Directorul Antena 3 a calificat insa aceste liste drept "mizerii", menite sa distraga atentia de la miscarea organizata de vedetele trustului Intact.

Daca, la inceputul lunii iulie, jurnalistul B1 Tv Robert Turcescu vehicula aceasta varianta, duminica au aparut si listele de strangere a semnaturilor pentru o candidatura independenta a lui Mihai Gadea, arata B1 Tv.

"Lista sustinatorilor pentru alegerea Presedintelui Romaniei din data de 2 noiembrie 2014 - Candidat independent Mihai Gadea", scrie pe listele impartite duminica, la manifestatia de la Palatul Cotroceni, potrivit televiziunii de stiri.

Protest Antena 3 la Cotroceni: Jurnalisti linsati, "jos Basescu" si amenintari cu noi "plimbari"

Directorul Antena 3, insa, a calificat aceste liste drept "niste mizerii", "o diversiune" menita sa distraga atentia de la "plimbarea" de duminica.

"Au aparut astazi niste tabele de strans semnaturi pentru faptul ca eu as candida la prezidentiale, fiind o diversiune, in mod evident", a afirmat Mihai Gadea, la Antena 3.

"Pentru basisti e foarte greu sa inteleaga ca poti sa faci anumite gesturi si lucruri din afectiune. Sunt niste mizerii", a mai spus acesta.

Insa cei adunati la "plimbarea" care a luat rapid forma de protest au parut incantati de idee si avut si un mesaj pentru jurnalistul Antena 3: "Gadea presedinte, ca el nu ne minte!", relateaza Stiripesurse.ro.

In luna iulie, Robert Turcescu scria pe o retea de socializare ca fondatorul PC si al trustului Intact, Dan Voiculescu, se pregateste sa-l lanseze in campania pentru alegerile prezidentiale pe Mihai Gadea, director si vedeta la postul Antena 3.

Gadea, presedinte! - Turcescu zgandare vedetele de la Antena 3

"Breaking news: candidatul la prezidentiale al lui Dan Voiculescu va fi Mihai Gadea!!! Discutiile sunt avansate, la curent cu ele este si Victor Ponta care s-a declarat de acord cu aceasta varianta! Atentie, nu e o gluma!", mentiona pe Facebook Robert Turcescu. In replica, Mihai Gadea a spus, la Sinteza Zilei, ca refuza sa raspunda la "imbecilitati".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gadea candidat prezidentiale, #Gadea independent prezidentiale, #liste semnaturi Gadea prezidentiale , #Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza curat-murdar
curat-murdar
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
Gadea , maxi , apolo 13 , curat-murdar , Iliescu , pestisorul de aur