Iohannis, candidatul de dreapta cu cele mai mari sanse la prezidentiale - Sondaj

Luni, 08 Septembrie 2014, ora 17:19
10254 citiri
Iohannis, candidatul de dreapta cu cele mai mari sanse la prezidentiale - Sondaj
Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, este candidatul de dreapta cu cele mai mari sanse la prezidentiale, la mare distanta de candidatul PMP, Elena Udrea, potrivit unui sondaj online realizat de Ziare.com.

Aproape jumatate dintre respondenti - 44,59 la suta - sunt de parere ca liderul liberal este candidatul de dreapta care are cele mai mari sanse in cursa pentru Cotroceni, in timp ce putin peste 20 de procente dintre cei care au raspuns sondajului au indicat-o pe Elena Udrea ca favorita in cursa prezidentiala.

Candidatul independent Monica Macovei este considerata cu cele mai mari sanse de pe partea dreapta de 14,29 la suta dintre respondenti, in timp ce Calin Popescu Tariceanu a fost optiunea a 13,49 la suta dintre cei care au raspuns sondajului.

Care este candidatul de dreapta cu cele mai mari sanse la prezidentiale? - Sondaj Ziare.com

Pe ultimul loc, cu 7,57 la suta dintre optiunile exprimate in cadrul sondajului, s-a situat fostul candidat PMP si independent la prezidentiale, Cristian Diaconescu, care insa a anuntat intre timp, pe 28 august, ca renunta la candidatura pentru Cotroceni si ca o sprijina in schimb pe presedintele PMP, Elena Udrea.

Sondajul a fost realizat in perioada 24 august - 7 septembrie, iar la el eu raspuns 14.265 de persoane.

Cristian Diaconescu renunta la candidatura la prezidentiale si o sprijina pe Udrea (Video)

Cristian Diaconescu, un prezidentiabil PMP mai bun decat Udrea - sondaj

Primarul Sibiului este cotat cu cele mai mari sanse de a intra in turul doi al prezidentialelor, alaturi de Victor Ponta. Desemnat candidat al Aliantei Crestin Liberale pe 11 august, liderul PNL si-a inceput deja turul prin tara. Principalul sau atu este acela ca beneficiaza de sprijinul celor mai mari partide din Romania, dupa PSD, precum si de al lui Traian Basescu, intr-o eventuala confruntare pe 16 noiembrie cu Victor Ponta.

Iohannis, cel mai potrivit candidat al dreptei la prezidentiale - Sondaj

Potrivit unui sondaj recent, realizat de INSCOP, Victor Ponta ar urma sa fie votat de 41,1 la suta dintre romani, in timp ce Klaus Iohannis ar obtine 28,8 la suta din voturi. Cei doi ar fi urmati, la mare distanta, de Elena Udrea (8,1 la suta), Calin Popescu Tariceanu (6,7 la suta) si Monica Macovei (3,5) la suta.

Alegeri prezidentiale: Cine intra in turul doi si cati romani se duc la vot - sondaj INSCOP (Video)

Iohannis: Nu se poarta negocieri pentru turul II al prezidentialelor

Ce averi au principalii candidati la prezidentiale

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sondaj candidat Dreapta, #candidati dreapta sanse prezidentiale, #candidati alegeri prezidentiale, #candidati prezidentiale 2014, #dreapta prezidentiale 2014, #alegeri prezidentiale 2014 , #Alegeri Prezidentiale 2014