Nou incident in campanie: Ulei ars aruncat pe casele unor consilieri ACL. E acuzat un lider PSD

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 23:46
5079 citiri
Nou incident in campanie: Ulei ars aruncat pe casele unor consilieri ACL. E acuzat un lider PSD
Foto: B1 TV

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale continua cu inca un incident. Dupa gainile aruncate, marti, in curtea ACL, consilierii PNL si PDL dintr-o comuna vranceana au o alta problema.

Oamenii, consilieri locali incomuna Suraia, judetul Vrancea, s-au trezit cu gospodariile manjite cu ulei ars. Potrivit Ziua de Vrancea, este vorba de cinci case, dar si in bannerele cu candidatul ACL Klaus Iohannis si intr-o masina s-a aruncat cu pungi cu ulei ars.

Pagubitii sustin ca vinovat ar fi liderul PSD al comunei Suraia, Aurel Harabor. Barbatul a fost demis acum doua zile de catre mare parte a consilierilor locali din functia de viceprimar.

"Luni, 10 noiembrie, am avut o sedinta extraordinara a Consiliului Local si l-am demis pe viceprimarul Aurel Harabor. Atunci a amenintat in sedinta ca ne aranjeaza familiile, ca o sa ne faca. Azi noapte la toti cei care am votat pentru demiterea lui ne-a improscat cu motorina, ne-au taiat bannerele. El este recidivist in privinta asta, cu afisele, rupe tot, nu se uita. El este vazut ca un bataus in comuna, a facut puscarie", a declarat pentru sursa citata consilierul local Viorel Tanase.

Protest cu gaini la sediul ACL. Gorghiu: PSD, partidul gainarilor. Imi cer scuze gainilor care n-au murit inca

"Pentru mizeria asta banuim ca vinovat este viceprimarul Harabor Aurel, care are un fiu de 22 - 24 de ani, cu muncitori in balastiera. Fiica mea este consilier in Consiliul Local si cred ca din cauza asta s-a intamplat. Noi l-am prins si la alegerile europarlamentare pe fiul sau rupand afise, l-am fugarit cu masinile, l-am bagat in curte", a spus si Ionita Ivan, unul din liderii locali ai PDL.

La Marcel Palade, consilier PNL, au avut de suferit atat un banner, cat si gardul.

"In jurul orei 7.00, cand trebuia sa plec la serviciu, am constat ca bannerul taiat cu o seara inainte a fost murdarit cu ulei ars, la fel si gardul pe o suprafata de 10 mp. Intr-o ora am aflat ca acest lucru s-a intamplat la toti colegii mei. Cauza este campania electorala. PSD-ul din Suraia, condus de Aurel Harabor, actioneaza in sensul ca ne rup afisele, taie bannerele, arunca ulei ars peste portile si masinile noastre", a spus si Palade.

Consilieii cu casele afectate au depus plangere la politie si cer politistilor sa analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere instalate pe marginea drumului.

Pe de alta parte, acuzatul, Aurel Harabor, sustine ca in seara cu incidentul nu a fost in localitate si ca totul este o inscenare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#case consilieri manjite ulei, #case manjite ulei ars, #case consilieri ulei ras , #Alegeri Prezidentiale 2014