Ponta ar castiga in turul doi la o diferenta de 8 procente - sondaj CURS Avangarde

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 10:33
6807 citiri
Ponta ar castiga in turul doi la o diferenta de 8 procente - sondaj CURS Avangarde

Candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, ar castiga cu 54% turul al doilea al alegerilor prezidentiale, in timp ce contracandidatul sau, liberalul Klaus Iohannis, ar obtine 46%, arata un sondaj CURS Avangarde.

Potrivit cercetarii sociologice, peste 46% dintre cei intervievati se declara foarte interesati de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, 37% sunt interesati, 11% putin interesati, iar 6% sustin ca nu sunt deloc interesati de scrutinul de duminica.

Alegeri prezidentiale 2014 Ponta vs Iohannis: Cine va castiga turul al doilea? - Sondaj SOCIOPOL

De asemenea, 57% dintre cei chestionati sustin ca sigur vor vota pe 16 noiembrie, 20% declara ca probabil vor vota, 16% nu s-au hotarat daca voteaza sau nu, 3% spun ca cel mai probabil nu isi vor exercita dreptul la vot, in vreme ce 4% nu vor vota cu siguranta.

Cat conteaza recomandarile de vot pentru turul doi - sondaj IRES

Alegeri prezidentiale 2014: Ponta vs. Iohannis, in cifre - sondaj Avangarde

Sondajul de calibrare dintre cele doua tururi a fost realizat in intervalul 7-9 noiembrie, la comanda TVR, pe un esantion de 2.000 de respondenti cu varsta de peste 18 ani iar marja de eroare este de plus/minus 2,2%.

Alegeri prezidentiale 2014: Cine face sondajele de opinie

Centrul de Sociologie Urbana si Regionala SRL are mai multi actionari, printre care Dorel Abraham (30,15%), Nica Augustin Stoica (13,2%) si Mircea Petru Capros (10%). Presedinte este Dorel Abraham.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat luni, 22 aprilie, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european al României ”a murit sufocat de...
Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Liviu Dragnea și-a găsit o nouă ocupație. Pentru că proiectul din politică, APP, i-a murit din fașă pe fondul conflictului cu Codrin Ștefănescu, fostul șef PSD a hotărât să se apuce...
#sondaje alegeri prezidentiale 2014, #alegeri prezidentiale 2014, #Klaus Iohannis turul doi prezidentiale, #Victor Ponta turul doi prezidentiale, #sondaj CURS prezidentiale, #sondaj Avangarde prezidentiale , #Alegeri Prezidentiale 2014