Prima dezbatere Ponta-Iohannis: Zambete si strangeri de mana. Ponta a venit cu sotia (Galerie foto)

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 20:02
7552 citiri
Prima dezbatere Ponta-Iohannis: Zambete si strangeri de mana. Ponta a venit cu sotia (Galerie foto)
Foto: Realitatea TV

Victor Ponta si Klaus Iohannis participa, marti seara, la prima dezbatere pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

Cel care a venit primul la sediul Realitatea TV a fost Klaus Iohannis, care a coborat zambitor din masina, dupa ce i s-a deschis usa de catre un barbat care a coborat inaintea sa din vehicul.

Prima dezbatere Victor Ponta - Klaus Iohannis -LIVE

Primarul Sibiului a dat mana cu oamenii aflati in fata televiziunii si apoi a intrat grabit in sediu.

Apoi, a aparut si Victor Ponta, insotit de sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, dar si de Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD. De asemenea, premierul este sustinut, marti seara, si de Teodor Melescanu, ministrul de Externe.

Dupa cateva minute, Klaus Iohannis a iesit de la cabina de machiaj si a mers in platoul emisiunii, in asteptarea lui Victor Ponta, care nu a intarziat sa apara. Acesta s-a asezat discret pe scaunul sau scotand mai multe documente si punandu-le pe masa.

Romanii sunt asteptati la urne duminica, 16 noiembrie, pentru a-si alegere presedintele pentru urmatorii cinci ani. Acestia vor avea de ales intre presedintele PSD, Victor Ponta, si presedintele PNL, Klaus Iohannis.

#Victor Ponta Klaus Iohannis dezbatere, #Victor Ponta Klaus Iohannis alegeri, #Victor Ponta Klaus Iohannis alegeri prezidentiale, #alegeri prezidentiale 2014 , #Alegeri Prezidentiale 2014