Tudor Chirila: Am fost in Piata Universitatii si am fost taxat ca fac politica

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 18:36
11084 citiri
Tudor Chirila: Am fost in Piata Universitatii si am fost taxat ca fac politica
Foto: Facebook/ Tudor Chirila

Tudor Chirila povesteste ca a fost in Piata Victoriei si Piata Universitatii, facand referire la seara din turul al doilea al alegerilor prezidentiale. In schimb, artistul sustine ca a fost taxat pe Facebook de fanii sai ca se implica in politica.

"Sunt inca emotionat. Am fost in Piata Victoriei si in Piata Universitatii. La momentul la care am plecat eu acolo eram solidar cu niste oameni care nu puteau sa-si exercite un drept fundamental, acela de a vota. Eram solidar cu diaspora si de asta am iesit in strada", a spus solistul Vama, pentru Kiss FM, citat de Evenimentul Zilei.

"Tot am auzit si tot am fost taxat pe Facebook in urma diverselor mele postari in ultimele doua, trei saptamani, ca fac politica. Frate, hai sa ne intelegem putin: daca incepi sa vorbesti din perspectiva unei constiinte civice, nu inseamna ca faci politica.

Daca vrei sa taxezi minciuna, nesimtirea, daca vrei sa taxezi un fel jenant si agresiv de a face campanie electorala si tu esti cetatean al unui oras in care esti asediat de o campanie electorala murdara, nu inseamna ca faci politica. Politica inseamna ca faci atunci cand devii activist de partid, platesti o cotizatie si mai vrei sa si urci pe scara acelui partid.

Cred ca e datoria fiecarui om si mai ales a vocilor publice sa taxele derapaje de la o minima constiinta civica. Aceste derapaje trebuie taxate si asta nu inseamna ca faci politica", a mai afirmat Tudor Chirila.

Tudor Chirila, revoltat de situatia romanilor din diaspora: Cat de disperat sa fii?!

Duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, Tudor Chirila scria pe contul sau de Facebook ca este revoltat de situatia romanilor din diaspora, care stau si de 8 ore la cozi pentru a vota.

"Ce se intampla in diaspora e revoltator. Iesiti la vot ca sa compensati aceasta rusine la care guvernul supune romanii din diaspora. Respect celor care stau la cozi interminabile ca sa-si exercite un drept care ar trebui sa le fie garantat.

Intre timp, pe listele suplimentare din Teleorman se voteaza la greu si fara cozi. Cat de disperat sa fii, cat de frica sa-ti fie incat sa faci orice ca sa castigi alegerile? Iesiti la vot altminteri maine dimineata o sa fie tristete mare", a scris atunci pe Facebook Tudor Chirila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Tudor Chirila Piata Universitatii, #Tudor Chirila alegeri prezidentiale, #Tudor Chirila politica , #Alegeri Prezidentiale 2014