Violente in campanie: Femeie consilier local al PDL, batuta in strada - de ce nu depune plangere

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 12:52
2851 citiri
Violente in campanie: Femeie consilier local al PDL, batuta in strada - de ce nu depune plangere

Consilierul judetean PDL Monica Sasarman, care a fost batuta de un barbat in timp ce facea campanie electorala pentru Klaus Iohannis, nu a depus plangere impotriva agresorului.

Motivul pentru care consilierul din Bistrita-Nasaud nu a dorit ca barbatul sa raspunda penal este pentru ca cei doi se cunosteau, scrie Mediafax.

Astfel, dosarul penal intocmit dupa ce femeia a fost batuta cu pumnul in cap va fi trimis procurorilor cu solutie de clasare.

"Partea vatamata a declarat ca nu doreste sa depuna plangere prealabila si nu a formulat nicio alta pretentie. Dosarul penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente urmeaza a fi transmis Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu solutie de clasare", potrivit politistilor locali.

Incidentul a avut loc sambata, in localitatea Prundu Bargaului, si, initial, alesul local le-a spus politistilor ca a fost atacat de un tanar necunoscut.

"Victima, o femeie, in varsta de 42 de ani, din municipiul Bistrita, a declarat politistilor deplasati la fata locului ca a fost agresata de un tanar necunoscut. Aceasta a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, fara a ramane internata.

In urma investigatiilor, politistii au identificat un tanar de 26 de ani, banuit de comiterea agresiunii. Din primele cercetari a reiesit ca cei doi se cunosteau, barbatul fiind reprezentat anterior intr-un dosar, in calitate de aparator, de catre victima", potrivit unui comunicat de presa al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud.

Monica Sasarman nu a putut fi contacta pentru a da mai multe detalii despre acest incident.

Consilierul PDL a ajuns la spital weekend-ul acesta, dupa ce a fost lovit in cap de un barbat in timp ce facea campanie pentru candidatul ACL Klaus Iohannis in comuna Prundu Bargaului.

Violente in campania pentru turul 2: O femeie consilier local al PDL, batuta in plina strada

Ea impartea materiale de campanie si, la un moment dat, un barbat a coborat dintr-o masina si a lovit-o pe femeie, care a avut nevoie de ingrijiri medicale.

"Am observat ca era o masina Volkswagen care ne urmarea. Am tot vazut acea masina care se tot invartea pe langa noi. Nu am fost atent cine era in ea. Cand s-a petrecut totul, eu eram la o distanta de aproximativ 50 de metri de doamna consilier Monica Sasarman.

A oprit masina aceea, a coborat un tip de circa 30 de ani si a lovit-o cu pumnul sau cu palma, nu am vazut exact. Cand m-am indreptat spre ei, dupa ce am auzit tipete, acel individ a urcat in masina si a plecat. Doamna a cazut jos, plangea, era in stare de soc. Am sunat la 112, a venit Politia, salvarea. Am dat declaratii la Politie", a spus liberalul Daniel Neag, care impartea si el materiale electorale alaturi de Sasarman.

Pe de alta parte, copresedintele ACL Bistritia-Nasaud Stelian Dolha sustine ca a fost vorba de un act de razbunare, el sustinand ca Sasarman a incurcat jocurile pe care voiau sa le fac rivalii de la PSD in zona.

In primul tur al alegerilor prezidentiale, Sasarman l-a reclamat la Biroul Electoral Judetean pe primarul Doru Crisan (PSD), pentru ca ar fi continuat campania si in ziua votului, incercand sa convinga oamenii sa voteze cu Victor Ponta.

In comuna Prundu Bargaului, in primul tur de scrutin, 33,02 la suta dintre alegatori au mers pe mana lui Victor Ponta, in timp ce Klaus Iohannis a primit 51,38 la suta din voturi.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#femeie consilier batut plangere, #consilier PDL batut plangere , #Alegeri Prezidentiale 2014