Dancila e convinsa ca PSD va obtine un scor bun la prezidentiale in Sibiu, desi la europene a luat sub 10%

Sambata, 20 Iulie 2019, ora 21:57
3506 citiri
Dancila e convinsa ca PSD va obtine un scor bun la prezidentiale in Sibiu, desi la europene a luat sub 10%
Foto: Alexandra Pandrea / Mediafax Foto / Hepta.ro

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o "lupta foarte mare" la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna.

Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

Viorica Dancila a participat, sambata, la Conferinta de alegeri a PSD Sibiu, in urma careia ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ales presedinte al PSD Sibiu.

La finalul sedintei care s-a desfasurat cu usile inchise, Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa, ca are incredere ca organizatia poate obtine un scor bun la alegerile prezidentiale.

"O sa plec de aici de la Sibiu cu multa incredere in organizatia de aici care, chiar daca are o lupta foarte mare, stiind ca de la Sibiu este si domnul presedinte Iohannis, dar si candidatul USR, domnul Dan Barna, eu sunt convinsa ca organizatia de aici va obtine un rezultat bun la alegerile prezidentiale", a declarat Dancila.

Intrebata ce inseamna un rezultat bun, Dancila a spus: "Un rezultat bun inseamna foarte multa organizare, inseamna ca fiecare organizatie de aici din judet sa isi asume un rezultat la alegerile prezidentiale, cumulul acestor proiecte sa dea rezultatul organizatiei judetene. Oricum, un rezultat bun inseamna dublu fata de cat s-a obtinut acum. Presupune implicare, munca de echipa, presupune un rezultat care sa reflecte realitatea unde avem primari".

Cand i s-a atras atentia ca, in municipiul Sibiu, PSD a obtinut 9,75% la alegerile europarlamentare, Dancila a precizat ca se refera la dublul rezultatului obtinut in tara de PSD (22,5%).

"Rezultatul nu este bun, nu numai la Sibiu. Stiti foarte bine ca rezultatul de la alegerile europarlamentare ne-a dezamagit. (...) Invatam din greselile trecute si, bineinteles, prin reforma prin dialog cu oamenii prin a participa la intalnirile cu oamenii, prin a fi mult mai apropiati de oameni speram sa avem un rezultat ma bun", a mai spus presedintele PSD.

Aceasta a adaugat: "Repet ceea ce am spus la fiecare organizatie judeteana: nu PNL sau USR au castigat alegerile, ci PSD le-a pierdut. Trebuie sa vedem de ce s-au pierdut aceste alegeri, sa analizam acest lucru in fiecare judet si, bineinteles, greselile pe care le-am facut la nivel national. Trebuie sa plecam in lupta pentru prezidentiale cu multa incredere in noi si, bineinteles, prin implicare, organizare, comunicare, prin proiectele pe care le avem sa castigam alegerile prezidentiale" a mai spus Viorica Dancila.

Primăria Capitalei, rampă de lansare pentru funcții mai importante: „S-a mai întâmplat. Traian Băsescu e un exemplu”
Primăria Capitalei, rampă de lansare pentru funcții mai importante: „S-a mai întâmplat. Traian Băsescu e un exemplu”
Primăria Capitalei a fost o importantă rampă de lansare pentru oamenii politici și o oportunitate de a ținti către funcții de stat mai bune. Primarul Bucureștiului are a doua funcție ca...
Cetățenii ruși au donat masiv bani în timpul alegerilor prezidențiale pentru achiziția dronelor necesare Ucrainei
Cetățenii ruși au donat masiv bani în timpul alegerilor prezidențiale pentru achiziția dronelor necesare Ucrainei
Agenția de Informații a armatei Ucrainene (GUR) a anunțat că rușii s-au numărat printre principalii donatori în timpul unei recente strângeri de fonduri pentru achiziționarea de drone de...
#PSD Sibiu alegeri, #alegeri prezidentiale , #alegeri prezidentiale 2019