Mircea Diaconu s-a inscris la BEC pentru alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu au lipsit

Sambata, 21 Septembrie 2019, ora 15:46
5753 citiri
Mircea Diaconu s-a inscris la BEC pentru alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu au lipsit
Foto: captura video Digi24

Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, el afirmand la sediul Biroului Electoral Central ca apelul sau catre "cei care mai cred in romanism" este de refacere a sperantei, a increderii "in noi si viitorul nostru".

"Apelul meu este sa incercam pe cat posibil sa refacem speranta, increderea in noi si viitorul nostru, cei care mai cred in romanism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o sansa, ultima, depinde cati vom fi", a afirmat Diaconu la sediul BEC.

El a explicat este sustinut de ALDE si Pro Romania prin alianta electorala "Un om", ai carei copresedinti sunt Norica Nicolai si Sorin Cimpeanu.

"Lasati orice argument din sfera guvernarii. (...) Presedintele are cu totul alt culoar. (...) Pana acum, presedintii au fost eminamente politici si partizani, franand o buna guvernare si administrare a tarii", a adaugat el, intrebat de ce nu au venit sa il sustina liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, si cel al Pro Romania, Victor Ponta.

Duminica este ultima zi in care candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie isi pot depune candidatura la Biroul Electoral Central.

Citeste mai multe despre:

#Mircea Diaconu candidatura BEC prezidentiale , #alegeri prezidentiale 2019
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
m-am mirat de tariceanu, el era candidatul vesnic la presedintie....