Tudor Chirila ii critica pe Dancila si Iohannis, inainte de vot: Halal, social-democratie. Halal, Romania educata!

Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 14:07
10807 citiri
Tudor Chirila ii critica pe Dancila si Iohannis, inainte de vot: Halal, social-democratie. Halal, Romania educata!
Foto: Arhiva Facebook/ Tudor Chirila

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, spune ca Viorica Dancila si Klaus Iohannis, ambii profesori si candidati la presedintia Romaniei, recunosc esecul sistemului de educatie din tara noastra, pentru ca amandoi au acordat meditatii.

Intr-o postare pe Facebook, artistul precizeaza ca nu crede ca Dancila a acordat meditatii gratuite, asa cum a sustinut sefa PSD, si se intreaba daca veniturile din meditatii au fost taxate, conform legii.

"Atat Viorica Vasilica Dancila, cat si Klaus Iohannis recunosc esecul sistemului de educatie romanesc prin faptul ca amandoi au acordat meditatii. Intrebarea este daca veniturile au fost taxate:) Eu nu musc momeala ca Dancila a meditat pe gratis.

Ce nu observa Dancila este ca, de fapt, ea a contribuit la un sistem de dreapta, desi se pretinde social-democrata.

Pentru ca social-democratia ar trebui sa conserve ideea acesului la educatie pentru TOATA lumea. Pai, oare votantii PSD care traiesc la limita subzistentei isi permit meditatii pentru copiii lor? Nu, nu isi permit, iar acestia raman in urma in comparatie cu fericitii ai caror parinti se descurca cu plata la negru a profesorilor care mediteaza, beneficiind astfel de slabiciunea sistemului.

Halal, social-democratie. Halal, Romania educata. Da, in sistemele performante de educatie meditatiile inseamna asistenta in cadrul scolii pentru copiii ramasi in urma", a scris Tudor Chirila pe reteaua sociala.

El a si raspuns la remarca unui utilizator, care a comentat ca "nu merita niciunul functia de presedinte". In replica, solistul a subliniat ca "asta nu inseamna ca nu voi vota".

Foto: Facebook/ Tudor Chirila

Amintim ca Viorica Dancila a dezvaluit, luni, ca ea a dat meditatii copiilor unor prieteni, dar si unor copii "care nu aveau posibilitati", fara a cere bani. Fostul premier a spus ca meditatiile aveau loc in apartamentul sau din Videle si erau la matematica.

De asemenea, in campania electorala din 2014, presedintele Iohannis a sustinut ca si-a putut cumparat cele 6 case cu banii obtinuti din meditatii, el fiind profesor de fizica. Intrebat atunci ce le transmite dascalilor care au muncit o viata intreaga, dar care nu isi permit atatea locuinte, Iohannis a raspuns sec: "Ghinion". Replica a ramas celebra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#alegeri prezidentiale Tudor Chirila, #Tudor Chirila Iohannis Dancila , #alegeri prezidentiale 2019