Avocatul-candidat care ii apara pe Dan Diaconescu si Mircea Diaconu

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 13:05
3883 citiri
Avocatul-candidat care ii apara pe Dan Diaconescu si Mircea Diaconu

In timp ce PP-DD tipa la toate televiziunile ca "USL e dusmanul poporului", interesele lui Dan Diaconescu si ale uselistului Mircea Diaconu sunt reprezentate in justitie de aceeasi persoana: Daniel Fenechiu.

Mircea Diaconu, fostul ministru liberal al Culturii, s-a prezentat, marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ). Actorul a venit insotit de avocatul sau, Daniel Fenechiu, acelasi care l-a reprezentant si pe Dan Diaconescu in timpul licitatiei pentru Oltchim.

Fenechiu era foarte vocal in timpul privatizarii Oltchim, facand turul televiziunilor si postandu-se in fata Ministerului Economiei, pentru a-l apara pe "domnu' Dan".

Mai mult, in urma cu o saptamana, acelasi Daniel Fenechiu anunta ca va candida la parlamentarele din 9 decembrie, pe listele PP-DD, intr-un colegiu din Bucuresti.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, candideaza in Bucuresti

"Exista o sumedenie de argumente pentru a intra in lupta electorala, in primul rand sunt cel care din punct de vedere juridic am jalonat acest partid, de la prima hartie pana la ultima si pentru faptul ca o parte din obiectivele partidului mi se pare extrem de benefice pentru societatea romaneasca. Ma refer in special la zona de obiective legate de justitie", explica la acea vreme Fenechiu.

Marti dimineata, avocatul l-a insotit pe Mircea Diaconu la ICCJ, unde actorul a dat explicatii in legatura cu acuzatiile ce i se aduc de procurori ca urmare a incheierii unor contracte in calitate de director de teatru cu sotia sa.

La fel de vocal ca in timpul scandalului Oltchim, Fenechiu a precizat ca a fi managerul unui teatru nu presupune exercitarea unei autoritati publice, iar o actiune a ANI nu poate intrerupe mandatul unui parlamentar in functie, ales direct prin vot de oameni, contestand legea care reglementeaza activitatea ANI.

Eveniment Quarterly Report

Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a declarat că, prin măsurile luate, Executivul ”nu a făcut altceva decât să aducă bani suplimentari” la buget, de la companii. El susţine că...
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat marţi, după angajarea în Parlament a răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, că o moţiune de cenzură nu are...
#Daniel Fenechiu avocat Diaconu, #Fenechiu avocat Dan Diaconescu, #Fenechiu candidat PPD parlamentare , #candidat