O zi mare pentru doi rivali: Ponta si Iohannis (Video)

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 09:25
3548 citiri
O zi mare pentru doi rivali: Ponta si Iohannis (Video)
Foto: Arhiva (oradesibiu.ro)

Premierul Victor Ponta si liderul PNL, Klaus Iohannis, au sambata o zi importanta pentru viitorul lor.

Seful Executivului si al PSD isi lanseaza oficial candidatura la prezidentiale pe Arena Nationala, iar primarul Sibiului si-o depune la Biroul Electoral Central.

Potrivit organizatorilor evenimentului PSD de pe stadion, sunt asteptate la lansare aproximativ 70.000 de persoane din toata tara. Accesul va fi permis incepand cu ora 14.00, iar evenimentul va incepe la ora 16.00 si va dura aproximativ o ora si jumatate.

La eveniment sunt asteptati sa participe si sa rosteasca discursuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si vicepremierul Liviu Dragnea.

PSD mentioneaza ca gazonul stadionului va fi placat, astfel incat cei prezenti vor putea sta si in aceasta zona.

PSD blocheaza aproape un intreg cartier din Bucuresti pentru lansarea candidaturii lui Ponta

Mai multe artere de circulatie bucurestene si cateva parcari din zona Arena Nationala sunt inchise timp de 24 de ore, pentru ca zecile de autocare cu simpatizanti PSD sa aiba spatiu de manevra.

Astfel, bucurestenii din zona respectiva sunt nevoiti sa isi caute locuri prin alte cartiere pentru a-si parca masinile inca de vineri noaptea, timp de 24 de ore.

Iohannis isi depune candidatura la BEC

Tot sambata, insa mai devreme, la ora 13.30, Klaus Iohannis isi va depune dosarul de inregistrare a candidaturii sale la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Asta dupa ce, dimineata, candidatul desemnat de Alianta Crestin-Liberala la prezidentiale va participa la Scoala Politica a Femeilor ACL, care se desfasoara la Pitesti.

B.B.

#Ponta lansare candidatura Arena Nationala, #Iohannis depunere candidatura BEC , #candidat
Comentarii
Poza iancugheorghe
iancugheorghe
rank 5