Ziare.com

O zi mare pentru doi rivali: Ponta si Iohannis (Video)

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 09:25

   

O zi mare pentru doi rivali: Ponta si Iohannis (Video)
Premierul Victor Ponta si liderul PNL, Klaus Iohannis, au sambata o zi importanta pentru viitorul lor.

Seful Executivului si al PSD isi lanseaza oficial candidatura la prezidentiale pe Arena Nationala, iar primarul Sibiului si-o depune la Biroul Electoral Central.

Potrivit organizatorilor evenimentului PSD de pe stadion, sunt asteptate la lansare aproximativ 70.000 de persoane din toata tara. Accesul va fi permis incepand cu ora 14.00, iar evenimentul va incepe la ora 16.00 si va dura aproximativ o ora si jumatate.

La eveniment sunt asteptati sa participe si sa rosteasca discursuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si vicepremierul Liviu Dragnea.

PSD mentioneaza ca gazonul stadionului va fi placat, astfel incat cei prezenti vor putea sta si in aceasta zona.

PSD blocheaza aproape un intreg cartier din Bucuresti pentru lansarea candidaturii lui Ponta

Mai multe artere de circulatie bucurestene si cateva parcari din zona Arena Nationala sunt inchise timp de 24 de ore, pentru ca zecile de autocare cu simpatizanti PSD sa aiba spatiu de manevra.

Astfel, bucurestenii din zona respectiva sunt nevoiti sa isi caute locuri prin alte cartiere pentru a-si parca masinile inca de vineri noaptea, timp de 24 de ore.Iohannis isi depune candidatura la BEC

Tot sambata, insa mai devreme, la ora 13.30, Klaus Iohannis isi va depune dosarul de inregistrare a candidaturii sale la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Asta dupa ce, dimineata, candidatul desemnat de Alianta Crestin-Liberala la prezidentiale va participa la Scoala Politica a Femeilor ACL, care se desfasoara la Pitesti.

B.B.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3218 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un deranj mult prea mare , costisitor si de prost gust

pentru o cartita ce promoveaza interesele unor escroci din categoria
" mazare " , de fapt o mafie de snapani care a dat poporului bani de luminari

 

După o muncă de teren asiduă, dusă de "convingătorii pesediști",

ce au umblat printre cetățeni "formulare de completat, promisioane imediate și viitoare", inaintea acestei intalniri, "Seful Executivului si al PSD isi lanseaza oficial candidatura la prezidentiale pe Arena Nationala...", in timp ce "Potrivit organizatorilor evenimentului PSD de pe stadion, sunt asteptate la lansare aproximativ 70.000 de persoane din toata tara. Accesul va fi permis incepand cu ora 14.00, iar evenimentul va incepe la ora 16.00 si va dura aproximativ o ora si jumatate.

La eveniment sunt asteptati sa participe si sa rosteasca discursuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si vicepremierul Liviu Dragnea.
PSD mentioneaza ca gazonul stadionului va fi placat, astfel incat cei prezenti vor putea sta si in aceasta zona.", că de sunt mulți aceia care incă pun botul la orice promisiune populistă, care cat de cat și pentru ceva timp le mai satisface "foamea de pomeni electorale", deprinși deja, după ce toate partidele partidele parlamentare, autointitulata CLASĂ POLITICĂ, de azi și de ieri, de după 1989, au făcut uz, care mai de care și o practică incă, ca pe o fraudă electorală in toată regula.
Acest comportament al membrilor CLASEI POLITICE, fără excepție, este adevărata cauză a faptului că azi suntem intr-o SITUAȚIE LIMITĂ, CA OAMENI ȘI CA ȚARĂ, fiindcă au avut și au grijă in continuare să creeze să mențină și să perfecționeze, mereu, un mediu politic, economic și social, ba chiar moral, ce face imposibil ca OAMENI NOI ȘI POTRIVIȚI, să se implice in orice domeniu, pentru a ne lua țara in grijă, din mana celor care deliberat au adus-o in această situație, administrand-o fraudulos, in interesul lor și a celor care incă ii mai susțin, din interior și din afară, la fel de interesați, dar contra interesului național și al bunilor cetățeni romani.
Schimbarea bună și adevărată, in Țara Noastră, nu va veni, decat atunci cand sufletele și mințile noastre vor genera numai fapte bune, iar primul semn va fi acela cand vom avea puterea necesară să aducem in fruntea țării, la orice nivel, pe aceia dintre noi care au dovedit și știu să facă treabă, știu să dea de treabă și să pună la treabă, dar mai ales ii lasă pe romani să facă treabă. Astfel de oameni, incă ii avem, ii știm cu toți și ca sămanța bună, așteaptă la locul ei Primăvara Romanească pentru a incolți, răsări, crește și se dezvolta, ca imediat, cu curaj, responsabilitate și incredere in romani și Romania să-i aducă și să-i conducă pe romani pe CALEA DREAPTĂ.

Uniți și impreună, vom face Romania Bună !!!

Noi, cu noi !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor