Alegeri locale 2012 Numaratoare PDL: USL - 16 resedinte de judet, PDL - 5

Luni, 11 Iunie 2012, ora 07:52

   

Alegeri locale 2012 Numaratoare PDL: USL - 16 resedinte de judet, PDL - 5
Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat luni dimineata ca pana la ora 04:30 PDL a centralizat 22 de municipii resedinta de judet din care PDL a obtinut 5, iar USL-ul 16, iar la nivelul consiliilor judetene, PDL are 1 si USL 8, in timp ce votul politic este de 51% pentru USL si 21% PDL.

Alegeri Locale 2012

"Vreau sa va prezint urmatoarele date. La nivelul municipiilor resedinte de judet au fost in momentul de fata centralizate 22 de municipii resedinta de judet din cele 40. PDL-ul are 5, USL-ul 16, UDMR-ul a ramas cu 1, e vorba de Sf. Gheorghe", a spus el.

Videanu a adaugat ca la nivelul municipiilor "din 63 au fost in momentul de fata centralizate 38: PDL-ul are 10, USL-ul 23, UDMR-ul 4".

Rezultate Alegeri Locale 2012

Democrat-liberalul a mai spus ca PDL a castigat 42 de orase iar USL-ul 86. "La nivelul oraselor, au fost centralizate 149 din 224. PDL-ul are 42, USL-ul 86, UDMR-ul 9, PP-DD-ul 3, UNPR-ul 3, independentii 5", a mentionat el.

"Iar la nivelul comunelor, din 2860 au fost centralizate 1612. PDL are 558, USL-ul 887, PP-DD-ul 11, UDMR-ul 123, PRM 4, UNPR 6, PCM-ul 1, altii 9, independentii 13", a completat Adriean Videanu.

Alegeri Locale 2012: USL ia totul - exit poll in Bucuresti si principalele municipii

Potrivit spuselor lui Videanu, PDL a obtinut 1 consiliu judetean, iar USL 8. "La nivelul consiliilor judetene, din 41 de CJ-uri, 10 au fost centralizate. PDL are 1 CJ, USL-ul 8, UDMR-ul 1", a sustinut Videanu.

In ceea ce priveste votul politic, in momentul de fata USL are, ponderat, 51% si PDL 21%. "Vreau sa va spun ca, o ponderare a votului politic in momentul de fata, USL-ul are 51% si PDL-ul 21%. Nu am facut pentru celelalte. Spun ca medie ponderata pentru ca nu au intrat toate localitatile dintr-un judet si am incercat sa ponderam. Votul politic o sa vi-l dam ultimul", a explicat pedelistul.

El a mai adaugat ca "spre deosebire de colegii de la USL", datele prezentate de PDL sunt "certe". "Datele pe care eu vi le-am prezentat pana in momentul de fata sunt date certe. Spre deosebire de colegii de la USL care au prezentat date partiale bazate pe un anumit procent de sectii de votare citite care au o relativitate foarte mare", a conchis Adriean Videanu.
Sursa: rNews

Articol citit de 7092 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
2KK2
rank 5
HEHE
Mai Videne astai placa veche a-ti inceput sa numarati cu cele in care aveati sanse, hheeh tare din 22 aveti 5 si din 42 tot cu 5 ramanetii, dar asa da bine aveti jumatate acum nu 12% la sfarsit heheh sunteti ingropati gata.
geluamin
rank 1
Scursoare hoata de bordura nenorocita!!!
Videne, sa-ti mai ramana din palatul tau de la Snagov doar caramizile pentru care ai trudit cinstit ca sa le cumperi. Ati ajuns la groapa de gunoi a istoriei si tot voi cu gura mare, maca-v-ar zeghea sa va manance pe toti basestii, udristele, prigoanele, bercenii... amin, amin, amin, amin, amin, amin si iar amin.
b22
rank 5
USLasii 51 %..???, PDL 21 %
USLasii 51 %..???, PDL 21 %Deci in concluzie USLA=PNL+psD+PC 51 : 3 =17% frumps procentaj pt psD!!!
Dar daca cei din tara au spus ca USLasii sint buni...vor avea ce au votat.Vine din nou Iliescu cu Gasca la conducere
Vor veni si minerii???
Cronos
rank 3
votul politic este de 51% pentru USL si 21% PDL.
oare care din USL a atins valoarea de 21% a PDL?? PSD, PNL sau PC??
Apollo13
rank 3
Partial tovarasu!
....s-a numarat partial si inchipuiti-va ca s-a numarat acolo unde erau ceva sanse ca portocalii sa adune ceva! Aveti putintica rabdare tovarasu! Oricum asa batuta nu s-a maipomenit! Unde este madame Cocos/Udrea? De ce nu iese sa spuna ce mult s-a luptat?
marco62
rank 5
Si-au "furat"
o batuta cu strigaturi PDeii.. si asta e doar inceputul.
marco62
rank 5
Eu cred
ca scorul PDL se va mai imbunatati. Ganditi-va ca inca nu s-au numarat voturile din diaspora, in special cele de la Ambasada din Paris.
geluamin
rank 1
Pusca si cureau lata/Ce partid de hoti am fost odata, hau, h..
Urmeaza dusul mortului la groapa si pomana de ingropaciune dupa care bocuta isi va face harakiri de suparare. Nevesnica pomenirea si fie-i piatra grea pe mormatul umed si rece, PDL in uitare trece.
Turnul de observatie
rank 5
Vesnica lor pomenire!
Incotro se indreapta PDL? Prima tentatie a fost sa spun ca "la loc plin de verdeata", apoi rememorand fugitiv modul cum si-au batut joc de popor cata vreme au avut puterea in mana, am ajuns la concluzia ca nimeni, nici chiar bunul Dumnezeu na va avea, nici curajul si nici dorinta de a mai strica bunatate si frumusete de pasune a Raiului pentru mizeria PDL-ista. Asadar, daca acolo sus ar avea accesul interzis, se pare ca nu ar mai ramane loc decat la Talpa Iadului, acolo unde ii asteapta cazanele cu smoala incinsa - spre vesnica lor pomenire. Intradevar, istoricii sunt de parere ca de PDL si al lor sef - Traian Basescu se va vorbi in viitoarele carti de istorie, dar totul zugravit in culori extrem de sumbre - ceva de genul "Ciuma lui Caragea". Este posibil ca din aceasta sintagma "Ciuma lui Caragea sa nu dispara decat titularul - Caragea, care va fi inlocuit cu un alt titular pe masura - Basescu. Asadar istoria ar putea consemna, pe plaiul mioritic si la inceputul mileniului trei - "Ciuma lui Basescu".
geluamin
rank 1
Pusca si cureau lata/Ce partid de hoti am fost odata!!!
Urmeaza dusul mortului la groapa si pomana de ingropaciune dupa care bocuta isi va face harakiri de suparare. Nevesnica pomenirea si fie-i piatra grea pe mormatul umed si rece, PDL in uitare trece.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor