Boc: Daca pierdeam Primaria Cluj, plecam din fruntea PDL

Marti, 12 Iunie 2012, ora 08:03
3603 citiri
Boc: Daca pierdeam Primaria Cluj, plecam din fruntea PDL

Presedintele PDL Emil Boc a marturisit, luni seara, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile locale, ca in cazul in care pierdea scaunul de primar din Cluj, ar fi plecat si de la conducerea democrat-liberalilor.

Fostul premier a declarat, la B1 Tv, ca scorul obtinut de PDL este unul care merge in directia dorita, respectiv obtinerea a 20-30% la alegerile parlamentare din aceasta toamna.

Rezultate Alegeri Locale 2012

"O sa fiu primarul clujenilor, asa cum am primit onoarea votului cetatenilor din oras. Sunt presedintele PDL, raman in aceasta functie. Daca as fi pierdut primaria, as fi demisionat din fruntea PDL. Rezultatul PDL merge in directia pe care ne-o dorim, adica care sa ne duca catre 20-30% la parlamentare", a spus Boc.

Boc a castigat Primaria Cluj - rezultate oficiale

Seful PDL a spus ca partidul sau se afla iar in postura de a-si construi un viitor si de a ajunge la guvernare, dupa ce a platit deja pretul stabilitatii Romaniei.

Rezultate alegeri Cluj Napoca 2012

"Sa nu uitam ca PDL a fost un partid care si-a asumat sarcina de a trece tara prin criza si de a pierde voturi si imagine pentru stabilitate Romaniei, cred ca am platit la aceste alegeri o buna parte din acest pret. Cred ca acum am ajuns in partea din care putem construi pentru a ajunge iar la guvernare", a conchis fostul premier.

Fostul premier Emil Boc a castigat alegerile pentru primaria municipiului Cluj Napoca, potrivit rezultatelor finale anuntate de presedintele Biroului Electoral Municipal (BEM).

Emil Boc: Sunt la primarie sa unesc nu sa dezbin

Astfel, Boc a luat 53.674 de voturi, iar contracandidatul sau de la USL, Marius Nicoara a obtinut 52.251 voturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Boc ales primar Cluj, #alegeri lcoale Cluj Boc, #Boc plecat conducere PDL , #Rezultate Alegeri Locale 2012