Constantin Nita: Nu am facut blat cu Scripcaru la Brasov!

Marti, 12 Iunie 2012, ora 14:18
3198 citiri
Constantin Nita: Nu am facut blat cu Scripcaru la Brasov!
Foto: Digi24

Constantin Nita, presedintele PSD Brasov, a respins marti acuzatiile de blat ce i-au fost aduse dupa ce candidatul USL la Primaria Brasov, Catalin Leonte, a pierdut in fata actualului primar democrat-liberal, George Scripcaru.

Nita a sustinut marti o scurta declaratie de presa in care a prezentat rezultatele alegerilor in Brasov si in municipiul Brasov, unde USL a castigat si Consiliul local si Consiliul judetean. In schimb, candidatul USL a pierdut primaria Brasovului, cu o diferenta de doar 4 procente, obtinand 40,16%, fata de Scripcaru, care a obtinut 44,93%.

Rezultate Alegeri Locale 2012

"La municipiul Brasov noi am pregatit un candidat un an de zile. Am muncit foarte mult, pe George Scripcaru l-am adus de la 70% in sondaje la 44 %", a subliniat Nita, exprimandu-si regretul ca nu a castigat candidatul USL si respingand totodata acuzatiile ca PSD ar fi facut blat cu PDL ca sa iasa din nou Scripcaru primar.

"Sub nicio forma!(...) Daca fac un lucru cu partidul, il fac sa castige, nu sa piarda(...) Pot sa accept multe greseli, dar niciodata ca as fi actionat in defavoarea partidului meu", a mai spus Constantin Nita.

Rezultate alegeri Brasov 2012

Acesta a subliniat ca USL a dus "cea mai buna campanie" de cand este el in politica brasoveana. "O campanie agresiva, o campanie combinata - agresivitate cu eleganta".

Nita a mai tinut sa sublinieze ca Scripcaru a castigat si pentru ca guvernele PDL au alocat cele mai multe fonduri primariei brasovene, dar si pentru ca in ziua alegerilor democrat-liberalii ar fi facut multe fraude, care au fost sesizate de USL la Biroul Electoral.

#blat PSD Brasov Scripcaru, #Constantin Nita alegeri Brasov , #Rezultate Alegeri Locale 2012