Rezultate alegeri Galati 2012

Luni, 11 Iunie 2012, ora 22:10
8029 citiri
Rezultate alegeri Galati 2012

Uniunea Social Liberala a obtinut 32 de mandate de primar in judetul Galati, in timp ce Partidul Social Democrat si Alianta Pentru Progres au, fiecare, cate sapte mandate.

Pentru Consilii Locale si primari s-au centralizat si validat procesele verbale din toate cele 65 de circumscriptii din judet. Astfel, la nivelul primariilor din judetul Galati, Uniunea Social Liberala are un scor electoral de 61,53% (32 mandate), in timp ce Partidul Social Democrat si Alianta Pentru Progres au, fiecare, cate 13,46%, respectiv cate 7 mandate, transmite corespondentul NewsIn.

Rezultate Alegeri Locale 2012

La Consiliile Locale din judet, USL are un scor de 44,14% (294 mandate), Alianta Pentru Progres 21,77 % (145 mandate), iar Partidul Poporului Dan Diaconescu 11,41% (76 mandate).

Pentru Consiliul Judetean Galati, rezultatele partiale il indica pe Nicolae Bacalbasa noul presedinte al CJ Galati. Candidatul USL are 59,03% din voturi, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale prezentate de Prefectura pentru 207 de sectii de votare din judet. Social-democratul Nicolae Bacalbasa este urmat de Eugen Chebac (APP) cu 23,76% si de Alexandru Teodorescu (PP-DD) cu 10,54 % din voturi.

Pentru Consiliul Judetului, USL a obtinut 57,29%, Alianta Pentru Progres (PDL+UNPR) 22,62 %, iar Partidul Poporului Dan Diaconescu 9,88%. Deocamdata s-au centralizat si validat procesele verbale de la 207 sectii de votare din judetul Galati din cele 433.

Rezultatele finale la Consiliul Judetean urmeaza sa fie prezentate in cursul zilei de marti, dupa ce s-a constatat ca unele procese verbale prezentate de cateva sectii de votare din judet au fost intocmite incorect si trebuie refacute.

"La centralizarea datelor s-a constatat ca procesele verbale privind constatarea rezultatului alegerilor de la sectiile de votare din zece circumscriptii electorale au fost incorect intocmite. Aceste documente urmeaza a fi refacute si predate Biroului Electoral Judetean in cursul diminetii", a spus purtatorul de cuvant al Prefecturii Galati, Petrica Patilea Cringan.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#rezultate alegeri Galati 2012, #rezultate alegeri locale 2012 , #Rezultate Alegeri Locale 2012