Rezultate alegeri Sibiu 2012

Luni, 11 Iunie 2012, ora 13:10

   

Rezultate alegeri Sibiu 2012
Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Primaria Sibiu, arata rezultatele finale ale alegerilor locale din 2012.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis (FDGR), a obtinut 77,9% din voturi, potrivit rezultatelor finale comunicate luni de Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana nr. 34 Sibiu.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Potrivit rezultatelor finale, Klaus Iohannis a obtinut 53.281 de voturi, fiind urmat de candidatul USL, Floarea Drasos Marinica, cu 6.309 voturi valabil exprimate, si de Mariana Gabriela Brunchea, de la PDL, cu 3.385 de voturi.

Noul presedinte al CJ Sibiu este deputatul PSD Ioan Cindrea, candidat al USL, care a obtinut 36,69% din voturile valabil exprimate, urmat de fostul presedinte, Martin Bottesch (FDGR), cu 28,90%, conform rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judetean Sibiu, nevalidate inca de BEC.

Pe locul trei s-a clasat deputatul Cornel Stirbet, candidat al PDL, cu 17,51%.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6226 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
vestala
rank 5
Cindrea ,de vreo doua saptamani se si vedea castigator
Insa,pentru orice eventualitate s-a trecut primul pe lista consilierilor judeteni.Ce-o fi facand cu nevasta-sa in conditiile in care Ponta l-a avertizat ca in situatia in care pierde,sa-si ia adio de la conducerea PSD-ului Sibiu.Ramane de vazut.
Stop
rank 2
cindrea este deja cistigator
ia cauta pe google dupa fiul sau care este acum director mare la Romgaz ...viitorul asigurat ce mai atit incolo si incoace . Multi nu il vor pe Johannis si il lauda pe Maricuta din Selimbar care de fapt e Oltean si are o avere de 15 ori mai mare ca Johannis si asta nu din vinzarea prazului sau altor legume ....
drosofila
rank 3
Nu va mirati!!!
Asa se voteaza in Sibiu D-le Cindrea
Adica nemteste
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor