Rezultate alegeri Vaslui 2012

Luni, 11 Iunie 2012, ora 20:40
2896 citiri
Rezultate alegeri Vaslui 2012

USL a castigat 69 din cele 86 de primarii din judetul Vaslui, in timp ce PDL a reusit sa obtina 11 primarii.

Primarul orasului Negresti, candidat din partea PDL, nu a reusit sa obtina un al treilea mandat in fruntea comunitatii, pierzand in fata liberalului Vasile Voicu. PP-DD are un singur mandat in judet, candidatul acestui partid castigand Primaria orasului Murgeni, la o diferenta de numai patru voturi.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Singurul candidat independent care a obtinut un mandat de primar este Ioan Ciupilan, care va conduce si in urmatorii patru ani municipiul Husi. UNPR a castigat doua mandate de primar, iar PER un mandat. PRM a obtinut la nivelul judetului un singur mandat de primar.

Noul presedinte al Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca rezultatul cu care a castigat scrutinul de duminica este unul pentru care intreaga echipa USL a muncit foarte mult. Rezultatele partiale prezentate de purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Judetean Vaslui, Vasile Agafitei, arata ca Buzatu a castigat sefia Consiliului Judetean cu un scor de aproximativ 59%.

"Este un rezultat pentru care s-a muncit foarte mult. De altfel, acest procent se incadreaza in previziunile noastre, asa ca nu putem vorbi de o surpriza in judetul Vaslui in ceea ce priveste aceste rezultate. Un rol important l-au avut primarii nostri, care si ei au castigat un numar foarte mare de localitati, fie in alianta USL, fie independent ca si candidati ai PSD", a declarat noul presedinte al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Candidatul USL din comuna Bacesti a fost votat de toti cetatenii care au iesit la urne, deoarece a candidat singur, iar trei primari, din comunele Lipovat, Stefan cel Mare si Vutcani au avut un scor de peste 90%.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#rezultate alegeri Vaslui 2012, #rezultate alegeri locale Vaslui, #rezultate alegeri 2012 , #Rezultate Alegeri Locale 2012