Alianta surprinzatoare intr-un judet - PMP se uneste cu PSD (Video)

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 18:28
4300 citiri
Alianta surprinzatoare intr-un judet - PMP se uneste cu PSD (Video)
Foto: captura Youtube/Reper H

Filiera din Caras Severin a Partidului Miscarea Populara va face alianta cu PSD pentru Consiliului Judetean. Anuntul a fost facut chiar de presedintele filialei, Ionut Popovici.

Acesta a declarat pentru Reper 24 ca in urma unui calcul matematic si pentru ca PMP a facut niste promisiuni electorale pe care trebuie sa le respecte se va alia cu partidul care a obtinut cel mai bun rezultat in Caras-Severin, PSD.

"Avand in vedere matematica care (sic) se aplica in Consiliul Judetean prima noastra optiune este PSD. Prea bine se stie ca au fost discutii cu ambele mari partide politice, PSD si PNL, dar am obsevat o hotarare sau fermitate in ceea ce ne priveste a PSD. Nu intamplator sunt prima optiune.

Am avut niste promisiuni electorale care trebuie respectate. Aici fac referire la spitalul din Bozovici care trebuie de indata deschis, sunt cateva drumuri judetene care trebuie facute. Promisiuni pe care noi le-am facut oamenilor si in conditiile in care noi cu doi consilieri judeteni nu am fi putut face acest lucru. Nu ne ramane decat sa mergem in aceasa posibila alianta si sa ne tinem de cuvant in fata oamenilor", a declarat Ionut Popovici.

Vezi rezultatele provizorii de la alegerile locale 2016 - cine a castigat in principalele orase din tara.

#PMP Caras Severin PSD, #PMP alianta PSD , #rezultate alegeri locale 2016