Chereches, primarul care a castigat, din inchisoare, un nou mandat: Mi-ati asezat lacrimi in ochi, va iubesc!

Luni, 06 Iunie 2016, ora 01:02
52524 citiri
Chereches, primarul care a castigat, din inchisoare, un nou mandat: Mi-ati asezat lacrimi in ochi, va iubesc!
Foto: Facebook/Catalin Chereches

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, care din 27 aprilie se afla in arest si este trimis in judecata pentru luare de mita in forma continuata, sustine ca a castigat un nou mandat.

El a transmis, pe Facebook, un mesaj locuitorilor din Baia Mare in care le spune ca au aparat orasul cu demnitate si curaj.

"Dragii mei, cu demnitate si curaj ati aparat orasul. Ati aratat ce inseamna sa fii baimarean adevarat, ati demonstrat ca Baia Mare e o adevarata capitala a Ardealului de nord si impune respect. Va marturisesc ca sufletul meu a fost de nenumarate ori pus la incercare, dar de prea putine ori am lasat sa se vada emotia ce ma cuprindea.

Ma deschid astazi in fata voastra si va spun ca in ultimii 15 ani am lacrimat cand tatal meu a plecat sa ma vehgeze din stele, murind in bratele mele. M-au cuprins lacrimile cand din arestul nedrept am auzit-o prima oara pe mama. Acum voi mi-ati asezat lacrimi in ochi, lacrimi pline de speranta si recunostinta, lacrimi care se astern si mangaie. Va multumesc si va iubesc! Voi sunteti marea mea familie. Voi sunteti energia care imi da puterea sa fac totul pentru Baia Mare!", a scris pe Facebook Catalin Chereches.

Edilul din Baia Mare le mai transmite locuitorilor orasului ca ii invita "pe toti cei care au ratacit, pe toti cei care au avut mintea sau sufletul umbrite de rautate izvorata din patima politicianista, intai la dialog si apoi la munca".

Chereches afirma ca este "omul binelui, sunt omul tolerantei, sunt omul prieteniei, sunt alaturi de voi toti, un om care iubeste Baia Mare si care isi dedica viata pentru acest crez".

Totodata, edilul spune ca se intoarce la carma Primariei din Baia Mare mult mai puternic si mai hotarat si promite ca va fi "mai mult decat un primar": "Voi fi fratele vostru, copilul vostru, nepotul vostru!"

"Va multumesc din toata fiinta mea. Si va spun cu mana pe inima mea ca voi fi, cu voia voastra, mai mult decat un primar. Voi fi fratele vostru, copilul vostru, nepotul vostru, iar fiecare dintre voi se va simti putin primar. Renastem, reconstruim doar impreuna Baia Mare. Va iubesc!

Catalin, prin dragostea voastra si dragostea mea pentru voi, Primarul Municipiului Baia Mare", isi incheie Catalin Chereches postarea de pe reteaua de socializare.

In 27 aprilie, primarul din Baia Mare a fost arestat preventiv, fiind acuzat de luare de mita in forma continuata.

Citeste mai multe despre motivele pentru care Catalin Chereches a fost arestat

Pe 26 aprilie, cu cateva ore inainte de a fi retinut de DNA, Catalin Chereches si-a depus candidatura ca independent pentru un nou mandat de primar, fiind sustinut de Coalitia pentru Baia Mare.

Initial, Judecatoria Baia Mare a respins candidatura lui, in urma unor contestatii.

Hotararea nu era definitiva, a fost atacata cu apel la Tribunalul Maramures, iar Catalin Chereches a obtinut dreptul de a candida din nou, desi se afla in arest.

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Catalin Chereches Primaria Baia Mare, #Catalin Chereches nou mandat primar , #rezultate alegeri locale 2016