Rezultate alegeri locale: Mare surpriza la Primaria Sectorului 1 - o frantuzoaica e pe primul loc la exit-poll

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 21:39
21530 citiri
Rezultate alegeri locale: Mare surpriza la Primaria Sectorului 1 - o frantuzoaica e pe primul loc la exit-poll
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Frantuzoaica Clotilde Armand (USB - Uniunea Salvati Bucurestiul) este castigatoarea Primariei Sectorului 1, conform exit poll-ului realizat de IRES.

Cu 32,5% din voturi, reprezentanta USB este data castigatoare de exit-poll-ul facut la comanda Digi24, la mica distanta de Daniel Tudorache (PSD), care are 29,7%. Datele sunt pentru exit-poll-ul de la ora 21.

Pe locul trei in exit-poll s-a clasat Alexandru Nazare (PNL), cu 19,5%.

Clotilde Armand s-a declarat onorata si a prezentat care sunt prioritatile ei.

"Vom incepe in Sectorul 1 sa facem acelasi lucru ca in toata tara. Romania trebuie sa fie la acelasi nivel cu vestul Europei si clasa politica o tine in jos. Prioritatile vor fi sa aplicam la fonduri europene, sa transparentizam complet sistemul si destituirea tuturor care au fost corupti", a declarat Clotilde Armand la sediul de campanie al USB, potrivit corespondentului Ziare.com.

Clotilde Armand: Romania e de salvata, sa stiti!

De asemenea, aceasta s-a declarat nemultumita ca, desi a fost toata ziua alegerilor pe teren, "lumea nu stie cine e USB", si a mentionat ca toata Romania "e de salvat".

"Pe toata campania am fost pe strada, am fost in sectii si nu era lume acolo. Ajungeam unde e sectia, spuneam 'Sunt de la USB', si ziceau 'Cine e USB?'. Vi se pare normal ca oamenii sa nu stie cine e USB? Toata ziua am fost pe strada. Toata echipa a fost pe strada. Televiziunile, o parte dintre ele, sunt de vina.

Daca am castigat, voi fi onorata, dezamagita ca am castigat cu participare mica la vot. Vom incepe cu Sectorul 1 Bucuresti, sa facem acelasi lucru incet incet pentru toata tara. Pentru ca Romania e de salvat, sa stiti", a mai spus candidatul USB la Sectorul 1.

Clotilde Armand s-a nascut in Franta si este casatorita cu un cetatean roman, Sergiu Moroianu.

Ea si-a facut studiile la Massachussetts Institute of Technolgy si Ecole Centrale din Paris.

Armand a obtinut cetatenia romana in anul 2015 si este managerul companiei de farmaceutice Egis Romania.

Vezi si rezultatele de la Primaria Capitalei si situatia pe sectoare.

C.S.

Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”
Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat marți, 16 iulie, că România va semna cu următoarea Comisie Europeană un acord astfel încât într-o perioadă de şapte ani să ajungă la deficitul de 3%...
Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, 16 iulie, că nu are o problemă ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier după alegerile din toamnă, singura problemă fiind că ”trebuie să...
#Clotilde Armand Primaria Sector 1, #rezultate exit poll sector 1, #rezultate alegeri sector 1 , #rezultate alegeri locale 2016
Comentarii
  1. Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”
  2. Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
  3. Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
  4. Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
  5. Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
  6. Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
  7. Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
  8. Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
  9. Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcția de președinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
  10. Ordonanța care prevede restituirea permiselor dacă nu se primesc analizele în 72 de ore a fost publicată în Monitorul Oficial