Udrea: Daca v-a iesit cu Iohannis, nu i-ati mai pacalit inca o data pe romani. Dar i-ati nenorocit!

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 22:38
9075 citiri
Udrea: Daca v-a iesit cu Iohannis, nu i-ati mai pacalit inca o data pe romani. Dar i-ati nenorocit!
Foto: Ziare.com

Fostul lider PDL Elena Udrea isi exprima nemultumirea fata de rezultatul alegerilor, intr-o postare pe Facebook, la putin timp dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Udrea se adreseaza liberalilor: "Uite ca daca v-a iesit cu Iohannis, nu i-ati mai pacalit inca o data pe romani. Dar i-ati nenorocit!", potrivit News.ro.

Ea isi incepe postarea cu formula: "Halal reforma a clasei politice!", dupa care ii acuza ca au facut praf Romania pe cei care cred ca pot conduce tara punand "marionete in loc de politicieni".

"Ati facut praf Romania, voi, cei care credeti ca sunteti asa de destepti incat sa conduceti aceasta tara punand niste marionete in loc de politicieni, care sa va faca jocurile", afirma Udrea, dupa ce exit-poll-urile au indicat ca alegerile in Bucuresti a fost castigate de PSD, urmat de USB, PNL clasandu-se pe locul 3.

Nu in ultimul rand, fostul candidat PMP la alegerile prezidentiale ii cere demisia lui Vasile Blaga din fruntea liberalilor, sustinand ca acesta vrea sa fie ocolit de DNA.

"Nici acum nu isi va da demisia Vasile Blaga? De la 'fuga cu urnele' de la alegerile interne din PDL, a distrus nu doar 'dreapta', ci chiar Romania. Si toate acestea doar pentru ca DNA sa il ocoleasca cu obstinatie...", a mai notat Udrea.

Vezi care sunt primele rezultate ale exit-poll-urilor.

#Udrea demisie Blaga, #Udrea rezultate alegeri locale, #Udrea PNL rezultate alegeri , #rezultate alegeri locale 2016