Imi vreau votul inapoi! - De la cititori

Duminica, 16 Decembrie 2012, ora 08:20
7859 citiri
Imi vreau votul inapoi! - De la cititori

Eu cred ca in Romania minciuna ar trebui sa fie trecuta in Constitutie.

Sa scrie undeva in primele zece articole din Constitutie asa: "Politicienilor le este garantat, prin Constitutie, ca au dreptul sa minta si sa-si pacaleasca cu promisiuni desarte electoratul. Minciunile politicienilor sunt scutite de orice sanctiune, iar electoratului pacalit ii este interzis sa comenteze".

Am votat USL, dar imi vreau votul inapoi. Nu am votat USL pentru intelegeri de taina, noaptea, cu Basescu si nici nu am votat USL pentru negocieri perverse, in numele Europei pierdute, cu UDMR.

Am votat USL pentru ca m-a scarbit si dezamagit sfidarea celor de la PDL, dar ajung - tardiv, mult prea tardiv, din nefericire pentru mine, la concluzia ca sfidarea celor de la PDL a fost mai corecta decat dragostea ipocrita pe care mi-au aratat-o cei de la USL, dragoste pe care au tradat-o inainte ca rezultatele alegerilor sa fie publicate in Monitorul Oficial.

Imi vreau votul inapoi pentru ca din punctul meu de vedere USL s-a jucat cu sentimentele mele de cetatean onest, cetatean onest care a facut gresala capitala de a crede ca ceea ce se promite intr-o campanie electorale este un angajament. Vax!

Angajamentele din campania electorala nu sunt garantii, sunt pacaleli pentru naivi ca mine, care cu burta lipita de sira spinarii si cu speranta mica, mica - o scanteie de chibrit, s-a dus, ca prostul, la vot si a creditat o sleahta de nesimtiti....

Imi vreau votul inapoi! Pentru ca nu stiu ce o sa fac daca astia, astia de la USL, cu zambetele lor perverse, o sa fie si mai nesimtiti decat ceilalti.

Adica daca dezamagirea (plecata din dragostea mea sincera), pe care mi-o servesc cei de la USL, o sa fie mai mare decat sila pe care mi-au provocat-o cei de la PDL? Cum o sa ma uit in ochii copilului meu, eu si altii ca mine, care am votat USL, si cum imi justific faptul ca dupa nici o saptamana de la alegeri constat, cu groaza si panica pentru viitorul meu, ca votul dat USL este transformat din nou in hartie de toaleta? De cata hartie de toaleta au nevoie politicienii din Romania? Imi raspunde cineva?

Nenorocirea este si mai mare. PDL avea opozitie, dar USL e singur si de capul lui. Este in sferele inalte unde nu da socoteala nimanui si unde face doar ce-i dicteaza interesele. Cum trec eu peste patru ani in care gasca USL-ista o sa faca ce vrea, nu ce a promis?

Imi vreau votul inapoi! Vreau sa votez cu capul, nu cu inima! Din pacate, tot ce pot sa fac este sa-mi recunosc greseala si sa ma inclin in fata celor care m-au tras de maneca, pe care regret ca nu i-am ascultat. Ma incalzec doar cu ideea ca diferenta intre o mare dragoste si o ura imensa este uneori insesizabila! O dragoste mare poate sa devina peste noapte o ura imensa! Si ura asta o sa fie fara limite...

Citeste si:
Cum explică Șoșoacă cei 30.000 de euro pe care-i plătește statului silit: ”ANAF ar trebui să mă execute ca pe orice om de rând”
Cum explică Șoșoacă cei 30.000 de euro pe care-i plătește statului silit: ”ANAF ar trebui să mă execute ca pe orice om de rând”
Senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat luni, 8 august, după ce Lucian Heiuș, șeful ANAF, a declarat că politicianul este executat silita pentru neplata unor datorii către stat....
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Trei miniștri din guvernul Ciucă ar urma să fie înlocuiți în următoarele zile, premierul pregătind remanierea. Este vorba despre ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), ministrul...