Rezultate alegeri parlamentare 2012: USL a castigat toate mandatele in Dambovita

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 06:53

   

Rezultate alegeri parlamentare 2012: USL a castigat toate mandatele in Dambovita
USL a obtinut in judetul Dambovita toate mandatele de parlamentar, potrivit numaratorii paralele efectuata de USL, printre castigatori fiind ministrul Mediului, Rovana Plumb, dar si deputatul Ion Stan, in cazul caruia DNA a cerut incuviintarea arestarii preventive, pentru trafic de influenta.

Potrivit presedintelui PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, USL Dambovita a centralizat aproape toate rezultatele din colegiile din judet.

Sursa citata a precizat insa ca datele numaratorii paralele nu vor fi modificate semnificativ, fiind obtinute de la peste 95 la suta din sectiile de vot din judet.

Astfel, conform numaratorii paralele a USL, la Camera Deputatilor in Colegiul 1 a castigat Vasile Horga - PNL, cu 60,13 la suta, in Colegiul 2 - Rovana Plumb (PSD), cu 67,19 la suta, in Colegiul 3 a castigat social-democratul Ion Stan, care a obtinut 66,62 la suta din voturi, in Colegiul 4 - liberalul Ion Pargaru, cu 52,03 la suta, in Colegiul 5 - Zisu Stanciu (PSD), cu 59,16 la suta, in Colegiul 6 - Dumitru Georgica, de la PC, cu 64,77 la suta, in Colegiul 7 - social-democratul Ionut Savoiu, cu 67 la suta si in Colegiul 8 a castigat Carmen Moldovan (PSD), cu 55,84 la suta.

La Senat, in Colegiul 1, a castigat Leonardo Badea - PSD, cu 66,13 la suta din voturile electoratului, in Colegiul 2 - Sorin Rosca Stanescu - PNL, cu 55,63 la suta din voturi si in Colegiul 3 - social-democratul Valentin Calcan, cu 65,14 la suta.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 3749 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
maricicab
rank 3
Cum au avut USLasi iarasi mai multe voturi decit toti ?
Nu cumva si-au mai pus o lista cu cei ce locuiesc in cimitire pentru asa cum au facut la referendum ?N-am spus cuvintul m..t pentru ca ziare.com are obiceiul sa taie puncte la cuvintul asta.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor