Rezultate alegeri parlamentare 2012: USL Bacau si-a adjudecat toate mandatele

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 03:45
4989 citiri
Rezultate alegeri parlamentare 2012: USL Bacau si-a adjudecat toate mandatele

Presedintele PNL Bacau, Romeo Stavarache, primarul municipiului resedinta de judet, a declarat ca 'USL Bacau a obtinut o mare victorie prin adjudecarea tuturor mandatelor de deputati si senatori, dar PNL Bacau se inregistreaza cu o victorie istorica. De la o cotatie de 6 la suta inregistrata in urma cu opt ani, iata, a ajuns sa trimita in Parlamentul Romaniei patru deputati si un senator, adica toti candidatii propusi de USL'.

'Sunt fericit, dar am si sentimentul unei responsabilitati sporite fata de toti cetatenii care au votat. Sunt convins, insa, ca proiectele noastre vor fi riguros urmarite si indeplinite de catre parlamentarii liberali alesi, iar prin cooperare cu parlamentarii PSD se va reusi ca judetul sa fie scos dintr-un con de umbra politica la nivel central, in care ne doreau unii si altii', a mai precizat Romeo Stavarache.

Vicepresedintele PSD Bacau si presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, a declarat, pentru AGERPRES, dupa inchiderea procesului electoral, ca 'acreditarea de catre electoratul bacauan a tuturor mandatelor catre USL, dintre care sapte direct PSD, obliga foarte mult'.

'Avem o responsabilitate sporita, dar, in acelasi timp, si o sustinere crescuta pentru a indeplini programele sustinute in campania electorala', a precizat Dragos Benea.

La randul sau, Dragos Luchian, viceprimarul liberal municipiului Bacau, acreditat potrivit numaratorii paralele realizate de USL drept invingator in Colegiul 1 bacauan pentru Senat, a declarat pentru AGERPRES ca votul bacauanilor 'a fost exprimarea unui crez si nu doar o optiune de conjunctura, de pedepsire a vechii guvernari democrat-liberale'.

'De aceea, in baza experientei acumulate in cei cinci ani de cand sunt viceprimar, ma gandesc sa optez, odata cu validarea mea ca senator pentru comisiile de administratie ori cea de finante a Camerei superioare a Parlamentului Romaniei, dar s-ar putea sa fiu creditat si pentru un post in Guvern. Ramane de vazut', a completat Dragos Luchian.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#rezultate alegeri parlamentare 2012, #alegeri parlamentare 2012 Bacau, #Stavarache rezultate alegeri parlamentare 2012 , #rezultate alegeri parlamentare 2012