Departamentul de Stat al SUA felicita Romania pentru alegerile prezidentiale

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 13:49
6272 citiri
Departamentul de Stat al SUA felicita Romania pentru alegerile prezidentiale
Foto: Arhiva Ziare.com

Departamentul de Stat al SUA felicita Romania pentru succesul alegerilor prezidentiale, precizand ca SUA asteapta cu interes sa colaboreze cu presedintele Klaus Iohannis pentru a consolida si mai mult parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

"Statele Unite felicita Guvernul si cetatenii Romaniei pentru succesul alegerilor prezidentiale. Asteptam cu interes sa colaboram cu presedintele Iohannis pentru a consolida si mai mult parteneriatul nostru strategic", a transmis Departamentul de Stat.

Odata cu cea de-a 30-a aniversare a Revolutiei romane, Statele Unite saluta oportunitatile de a imbunatati legaturile de securitate, energetice si economice, in beneficiul tarilor noastre

"Multumim, de asemenea, Aliatului nostru in cadrul NATO, Romania, pentru sprijinul sau ferm pentru eforturile internationale de securitate in regiune si la nivel mondial", transmite Departamentul de Stat al SUA.

Un mesaj in acest sens a fost postat pe Facebook si de Ambasada SUA la Bucuresti, care a preluat comunicatul Departamentului de Stat.

"Statele Unite felicita Romania si pe romani pentru alegerile prezidentiale si exprima dorinta de a imbunatati legaturile de securitate, energetice si economice, in beneficiul tarilor noastre", se arata in postarea de pe Facebook.

Vezi si Iohannis a zdrobit PSD. Ce urmeaza?

#departament stat SUA prezidentiale Romania, #ambasada SUA felicitari alegeri Romania , #rezultate prezidentiale 2019