Primar PSD: Adio, Viorica! Adio, Rovana! Tara lui Dragnea a murit

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 15:43
18314 citiri
Primar PSD: Adio, Viorica! Adio, Rovana! Tara lui Dragnea a murit

Constantin Ana, primarul din Pucioasa, critica in termeni duri pierderea suferita de Viorica Dancila in turul doi al alegerilor prezidentiale.

"Punct! Si de la capat! A venit vremea ca acest partid care de ceva timp se degradeaza intr-un ritm alert sa se trezeasca! De trei ani de zile le spun colegilor mei ca este imperios necesar sa ne revenim, sa ne intoarcem la oameni!!! De trei ani de zile le spun ca agenda lor personala trebuie sa ajunga la gunoi si noi trebuie sa ne concentram pe OAMENI si nevoile lor!", a scris Constantin Ana pe Facebook.

Acesta a precizat ca de trei ani de zile primarii PSD trebuie sa sustina si sa repare greselile conducerii centrale.

"De trei ani de zile conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili in niste paria ai societatii!!! Ajunge!!! Adio Viorica!!! Adio Rovana!!!

Tara lui Dragnea a murit si voi v-ati straduit luni de zile sa ne mintiti ca totul e bine! Tara asta, OAMENII, merita mult mai mult!!! NOI meritam mult mai mult!", a adaugat Constantin Ana.

Si senatorul PSD Lucian Romascanu, fost ministru al Culturii, critica conducerea partidului, in special declaratia Vioricai Dancila, care a sustinut ca nu poate pleca in momente grele.

"O institutie fundamentala a caracterului, corectitudinii si responsabilitatii in democratie este DEMISIA. Din pacate, in 'buna' noastra traditie am relativizat si aceasta decizie de onoare... Cum adica 'nu pot pleca, nu pot lasa la greu etc.'?! Pai tocmai ajunsul 'la greu' este ceea ce trebuie asumat prin demisie. De la fotbal si pana la politica, acelasi refren.

E momentul asumarii in PSD, iar intarzierea acestui gest de normalitate nu poate face decat rau unui partid care are resursele necesare pentru reconstructie. Cateva demisii sunt necesare, utile si vor fi o dovada de onoare. Le asteptam!", a scris Romascanu pe Facebook.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com