Tariceanu, despre scorul lui Diaconu: Este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un independent la prezidentiale

Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 22:49
4854 citiri
Tariceanu, despre scorul lui Diaconu: Este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un independent la prezidentiale
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale este cel mai mare inregistrat in ultimii 30 de ani de catre un candidat independent.

"Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obtinut Mircea Diaconu. Sute de mii de romani i-au acordat increderea. Este o situatie cu totul si cu totul aparte in ultimii 30 de ani - este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un candidat independent la alegerile prezidentiale.

Acest lucru s-a datorat mesajului lui Mircea Diaconu, care a incercat sa explice romanilor cum se citeste Constitutia in cheia unui adevarat presedinte, care doreste sa respecte normele constitutionale, care doreste sa respecte institutiile fundamentale ale statului, care nu actioneaza peste Guvern, nu actioneaza impotriva Parlamentului sau a altor institutii", a declarat Tariceanu, duminica seara, la sediul ALDE, dupa prezentarea sondajelor realizate la iesirea de la urne.

Candidatul independent Mircea Diaconu a fost sustinut de Alianta "Un om", incheiata intre ALDE si PRO Romania - iata ce a declarat acesta dupa alegeri

Rezultatele exit-poll il situeaza pe Mircea Diaconu pe locul 4, dupa Klaus Iohannis, Viorica Dancila si Dan Barna.

#Tariceanu declaratie Diaconu, #Tariceanu rezultate prezidentiale 2019 , #rezultate prezidentiale 2019