Cate procente are Ponta in fata lui Iohannis - sondaj INSCOP despre prezidentiale (Video)

Luni, 14 Iulie 2014, ora 11:25

   

Cate procente are Ponta in fata lui Iohannis - sondaj INSCOP despre prezidentiale (Video)
65,9% dintre respondentii unui sondaj realizat in iulie se vor prezenta la vot la alegerile prezidentiale.

In privinta optiunilor pentru candidatii partidelor, favoriti sunt Victor Ponta si Klaus Iohannis, care ocupa si primele doua pozitii in clasamentul intentiei de vot pentru prezidentiale, conform Barometrului INSCOP "Adevarul despre Romania" realizat de Inscop Research la comanda cotidianului "Adevarul".

In ceea ce priveste simularea privind finalele ipotetice de tur al doilea, Victor Ponta s-ar impune in fata oricarui contracandidat.

48,6% dintre romani sustin ca se vor prezenta in mod sigur la vot, in timp ce 17,3% afirma ca probabil se vor prezenta la vot. Cumulat, raspunsurile pozitive in privinta prezentei la vot la alegerile prezidentiale insumeaza 65,9% dintre optiuni. 6,4% afirma ca sigur nu se vor prezenta, in timp ce 7,9% spun ca probabil nu se vor prezenta la vot. 15,9% inca nu s-au hotarat, in timp ce 3,8% nu stiu sau nu raspund la aceasta intrebare.

Ponta, huiduit la scena deschisa dupa meciul Simonei Halep

In ceea ce priveste propunerile de candidati ai partidelor politice, 66,1% dintre respondenti il prefera drept candidat din partea Partidului National Liberal pe Klaus Iohannis, in timp ce Crin Antonescu ar fi preferat de 33,9% dintre respondenti.

Victor Ponta conduce in ceea ce priveste candidatul preferat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC cu 62,9% dintre preferinte, comparativ cu Mircea Geoana care ar fi preferat de 37,1% dintre respondenti.

Daca ne raportam la optiunile celor care declara ca vor merge sigur la vot sau probabil vor merge la vot la alegerile prezidentiale (65,9%), Klaus Iohannis ar fi preferat drept candidat al PNL de 67,1% dintre alegatori, in timp ce Crin Antonescu de 32,9%.

Victor Ponta ar fi preferat drept candidat al Aliantei PSD-UNPR-PC de 65,9% dintre cei care merg la vot, iar Mircea Geoana cu 34,1%.

In clasamentul optiunilor de vot (stabilite pe baza unei liste cu variante predefinite) pe primul loc se situeaza Victor Ponta (Alianta PSD-UNPR-PC), care ar fi votat de 43,6% dintre respondentii care au indicat o optiune clara de raspuns, fara variantele "altcineva", "nu sunt hotarat", "nu voi vota", "nu stiu/nu raspund".

Victor Ponta este urmat de Klaus Iohannis (PNL-PDL) cu 31,2% si Mihai Razvan Ungureanu (Forta Civica) cu 9,6% dintre optiuni.

Pe locul al patrulea in intentia de vot se situeaza Calin Popescu Tariceanu (independent) cu 4,5%, urmat de Kelemen Hunor (UDMR) cu 3,5%, Corneliu Vadim Tudor (2,8%), Cristian Diaconescu (PMP) cu 2,6% si Dan Diaconescu (PPDD) cu 2,2%.

5,2% din totalul populatiei ar alege varianta "altcineva", 16,2% nu sunt hotarati, 6,5% nu ar vota, in timp ce 4% nu stiu sa nu raspund la aceasta intrebare.

Ponta se vede deja la Cotroceni - planuri pentru viitorul premier si presedintele PSD (Video)

Remus Stefureac, director INSCOP, a precizat ca "rezultatele masuratorii optiunilor electorale ale romanilor pentru alegerile prezidentiale trebuie analizate cu moderatia impusa de faptul ca, desi au mai ramas mai putin de 4 luni pana la alegeri, inca nu am intrat in atmosfera electorala, inca nu cunoastem toti candidatii, inca nu au fost prezentate proiectele candidatilor.

Clarificarea acestor aspecte ar putea produce efecte asupra opiniei publice cu implicatii asupra optiunilor electorale pentru alegerile prezidentiale".

Ponta, peste Iohannis

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidentiale pentru turul 2 si ar avea de ales intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, 52,8% dintre respondenti ar vota pentru Victor Ponta in timp ce 47,2% l-ar alege pe Klaus Iohannis.

Raportat la populatia care declara ca se va prezenta la vot (65,9% din esantion), Victor Ponta ar obtine 54,8% in turul II, in timp ce Klaus Iohannis ar fi votat de 45,2%.

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidentiale pentru turul 2 si ar avea de ales intre Victor Ponta si Mihai Razvan Ungureanu, 58,3% dintre respondenti ar vota pentru Victor Ponta, in timp ce 41,7% l-ar alege pe Mihai Razvan Ungureanu.

Raportat la populatia care declara ca se va prezenta la vot (65,9% din esantion), Victor Ponta ar obtine in turul II 62,6%, in timp ce Mihai Razvan Ungureanu ar fi votat de 37,4%.

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidentiale pentru turul 2 si ar avea de ales intre Victor Ponta si Crin Antonescu, 60,7% dintre respondenti ar vota pentru Victor Ponta in timp ce 39,3% l-ar alege pe Crin Antonescu.

Raportat la populatia care declara ca se va prezenta la vot (65,9% din esantion), Victor Ponta ar obtine in turul II 64,3%, in timp ce Crin Antonescu ar fi votat de 35,7%.

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidentiale pentru turul 2 si ar avea de ales intre Victor Ponta si Catalin Predoiu, 66,7% dintre respondenti ar vota pentru Victor Ponta in timp ce 33,3% l-ar alege pe Catalin Predoiu.

Ponta vorbeste prima oara in calitate de candidat la Cotroceni - ce spune de un tandem presedinte-premier (Video)

Raportat la populatia care declara ca se va prezenta la vot (65,9% din esantion), Victor Ponta ar obtine in turul II 67,9%, in timp ce Catalin Predoiu ar fi votat de 32,1%.

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidentiale pentru turul 2 si ar avea de ales intre Victor Ponta si Cristian Diaconescu, 67,5% dintre respondenti ar vota pentru Victor Ponta in timp ce 32,5% l-ar alege pe Cristian Diaconescu.

Raportat la populatia care declara ca se va prezenta la vot (65,9% din esantion), Victor Ponta ar obtine in turul II 68,5%, in timp ce Cristian Diaconescu ar fi votat de 31,5%.

Sondajul a fost realizat de INSCOP Research la comanda cotidianului Adevarul in perioada 1-6 iulie 2014. Volumul esantionului a fost de 1.055 persoane si este reprezentativ pentru populatia Romaniei de 18 ani si peste 18 ani. Eroarea maxima admisa a datelor este de 3%, la un grad de incredere de 95%, esantionul fiind de tip multi-stratificat, probabilistic.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 14801 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
cristoiu
rank 5
daca sondajul este corect ,
Victor Viorel Ponta se va clasa pe locul II ,indiferent cine va fi candidatul dreptei. Ponta poate lua 43,6% din voturi daca prezenta la vot va fi mai mare de 50% .Asta ,in turul 2 .Trebuie tinut cont ca sondajul de mai sus este facut acum,cand dreapta nu si-a stbilit inca un candidat comun (nici macar PDL cu PNL ).Fluieraturile incasate de Ponta la finala turneului de tenis arata ca romanii sunt din ce in ce mai lamuriti de ce ne asteapta intr-un viitor cu Ponta (PSD) la guvernare.
silvia_h
rank 5
După huiduielile de aseara, era si necesar rezultatul unui sondaj
... aranjat cu mana ca sa demonstreze... ce?
Daca PMP cere si plăteste un sondaj, vă asigur eu că PMP iese castigator, dar numai in sondaj.
info
rank 5
Probabil ca cei care nu l-ar fi huiduit...
...erau la fotbal.
Raspunsul, desigur, il va da electoratul in luna Noiembrie. Noi nu putem face decat speculatii, de o parte sau de alta.
Problema, din punct de vedere democratic, este sa acceptam si sa respectam vointa majoritatii.
coolsnow
rank 5
raspunsul la intrebarea din titlu este: cate vrea
conform principiului invatat la scoala democratica din moscova de catre ii si transmis din tata (pe linie de partid) in fiu pana la vv nu conteaza cine voteaza ci doar cine innumara. Asadar vv va acea cate procente doreste in fata oricarui candidat, iniferent de cine se prezinta la urna si de ce voteaza alegatorii.
Legenda:
ii = nea nelu
vv sigla producatorului auto
sevastian
rank 1
Probabil ca cei care nu l-ar fi huiduit...
erau sau vor fi la puscarie.
Asta asa ca o info...
popaNARIU
rank 5
Acelasi sondaj INSCOP il dadea sigur castigator...
...pe Sorin Oprescu:)))
Si el a luat 2,84% la ultimele alegeri prezidentiale.
Va dati seama cam ce "marja de eroare"?!?
E clar ca sundajul este superficial facut si numai in Bucuresti,nu si in toare orasele tarii,asa cum ar trebui sa fie facut.
Si daca-mi amintesc bine cand spui "Adevarul"-cel care a comandat sondajul....te gandesti direct la Patriciu.
Deci e clar ca sondajul este FALS!
marin123
rank 5
Doamna Silvia sa nu aveti incredere in aceste sondaje
Toate sondajele sunt mincinoase, ele sunt trucate in functie de cine le-a comandat. Daca Bercea Mondialul comanda acum un sondaj, sigur ca el va fi ales Presedintele Romaniei.Nu stiti ca cine are bani predomina pe toata lumea. Shalom
silvia_h
rank 5
Bună, Marine! Multumesc! Sigur ca nu am incredere
... in sondaje. Se vede si din comentariile mele.
De cate ori apare cate un sondaj dintr-acesta mincinos, imi amintesc de Geoana, facut presedinte de-o noapte tot de niste sondaje. Dar azi, dupa huiduila de ieri, erau necesare niste minciuni pentru romanii cu creierii spălati.
Val
rank 5
sondaje, sondaje ...
in 2009 in sondaje, favoritul absolut, la distanta de ceilalti era crin antenescu, cel care nu s-a calificat macar pentru turul 2. Si primarul oprescu era bine plasat in sondaje si ... a obtinut 2% din voturi !
Cristiann80
rank 5
Haideti sa analizam la rece si sa vedem ce facem!
Dincolo de acest sondaj trebuie sa vedem ce electorat are fiecare cat da la adunare, ghidandu-ne si dupa rezultatul de la europarlamentare!
1-Organizațiile PDL au mobilizat 670 de mii de voturi la europarlamentare din care trebuie eliminate voturile pentru Macovei. Numarul real ramane de 500-600 de mii de voturi, dar, pana la toamna or sa ramana cu nici 300 de mii, deoarece Blaga va fi sanctionat pe buna dreptate.
2- O candidatura PNL (Iohannis) ar trece dincolo de cele 830 de mii de voturi ale PNL, dar nu peste 1 milion. Asta inseamna o infrangere totala chiar din primul tur a falsei Drepte PNL-PDL. Si Ponta "rege"!
3- Candidatura PMP va lua mai mult de 346 mii voturi-numarul obtinut la europarlamentare pentru ca la toamna va iesi masiv electoratul fidel Presedintelui, sa zicem inca 700-800 de mii daca nu mai mult, vedem. Ar insemna ca 800.000 + 346.000= 1.146.000. Corect?
Adunam PNL cu PDL cu aproximatie (600.000+ 1.000.000= 1.600.000.
3- Ponta va obtine mai mult decat cele 2,1 milioane de voturi ale PSD+UNPR+PC pe care le are astazi din motive necunoscute pana si de sociologi)!
Asa stand lucrurile intreb ca un om pragmatic, cum naibba vrea PNL si PDL sa castige presedintia, cand avem clar date ca vor pierde din primul tur si ca, fara PMP nu fac nimic, fara dl Basescu, fara Udrea???
Stiti ceva? Eu cred ca PMP va scoate un scor mai bun decat PNL-PDL "impreunati" mai vorbim prin septembrie!
Daca nu se trezesc distrugatorii Blaga, Iohannis, Antnescu, Ponta castiga din primul tur. Nu pot sa nu gandesc asa, deoarece mobilizarea maselor asistate, fidele Stangii nu ridica pretentii de la viata, nu au o viziune pro europeana, NATO, habar nu au de asa ceva. Pe ei ii intereseaza ce ajutor le va da Ponta de la stat. In functie de asta, Ponta castiga sau pierde! Ori din gura poate da orice, chiar si bilete gratuit in statiuni! Nu da din buzunarul lui, important e sa castige, recupereaza pierderile din ianuarie, baga inca vreo 5-10 taxe si gata, s-a scos!
Comentariu inadecvat
silvia_h
rank 5
Mai scoate ceva nou, Ambidextre=Bacauanu ca se vor
... fi plictisit si forumistii de aceeasi placa pe care o pui de luni de zile fara dovezi, doar ca sa calomniezi si sa compromiti.
Orice-ai spune tu Ambidextru=Bacauanu eu ii voi sustine tot pe Basescu si Udrea - singurii politicieni adevarati, competenti, priceputi, seriosi, muncitori, buni patrioti.
Iar despre Ponta voi spune intotdeauna ce face rau, ce greseste si deranjeaza si la ce minciuni se deda. Nimeni, niciodata, nici chiar tu cu comentariile tale injurioase si calomnioase, nu va reusi sa ma opreasca sa nu ma revolt impotriva minciunii, imposturii si ipocriziei practicate zilnic de Ponta, pentru ca inca mai exista romani asa, ca tine, care sa-l sustina.
alkada
rank 4
asa bacauane...
minte , calomniaza, ca ceva tot o iesi...
dar n-ar fi mai frumos sa nepovestesti despre cum fura varanul din alocatziile copiilor, pensii si indemnizatzii de somaj?
ca la pariu, mai multa lume ar fi interesata de asta.
silvia_h
rank 5
Toţi tinerii şi mai puţin tinerii care, duminică seara, l-au huiduit
... pe stadion pe Ponta, ar trebui să explice familiilor, colegilor si prietenilor de ce au făcut-o, motivul!
In felul acesta poate ar reusi să mai lumineze niste minti.
un cetatean european
rank 5
Care toti tinerii? Te-ai pricopsit cu stirile belicoase
...difuzate de alde Gusa sau B1? Cei citiva basisti aflati in tribune si au stricat festivitatea de premiere ce sa motiveze? Ca adulatul lor de la Cotroceni e cel mai iubit om din Romania pentru ca le-a bagat mina in buzunare romanilor pentru a deveni mosier prin frauda si coruptie? Dar de fratele cu catuse ce ne poate spune? Ca relatia dintre interlopi si oameni aflati la putere am vazut cu totii intre cine este.
DOMIHARD
rank 5
@cetateam
Ba, tu ai alte gene. Tu nu te uitai la tenis, erai cu nasul in ... amtena 3. Toata arena a fluierat pontanacul. Si da erau cativa, vreo 4000 si da se pare ca toti erau basisti. Asta e nivelul majoritatii basistilor: tenis, teatru, carte, film, muzica buna, coniac(sau altele...gen), terase, case, excursii oriunde ; spre deosebire de poporul PSD: mici, bere, seminte, miros de tramspiratie, picioare, antena3 si ghitaTV plus ragaieli cu manele.
Comentariu inadecvat
ioanr
rank 5
un cetatean ne-european
Am o curiozitate: Basescu T. nu va mai candida la presedentie si deci nu va mai fi presedinte.Pe cine vei mai blama tu dupa alegerile prezidentiale ? Dar ce te faci daca-i inchid pe Dan Voiculescu si fiica sa ? Apoi poate inchid si Antena 3 daca-i pica sustinatoarea de la C.N.A. ? Vinzi televizorul ?
Cred ca esti contra poporului acestei tari prin afirmatiile grave si nefondate, pe care le faci ! Uita-te la exemplul din aceste zile cu Bobu, cam tot asa termina toti treaba pe aceste plaiuri, fie mari, tari sau oameni simpli. La ce-ti foloseste.
info
rank 5
Chiar daca ar sti explice,
nu cred ca au cui. Cei care sunt ca ei nu au nevoie de explicatii, iar ceilalti, din pacate, au nevoie de politici de stanga. Daca ar fi putut si ar fi stiut ce sa faca cu politica de dreapta, probabil ar fi plecat si ei de mult din tara.
silvia_h
rank 5
Info - nu stiu daca chiar asta e solutia - sa
... plecam toti din tara. Trebuie sa luptam pentru tot ce avem aici si avem multe, avem de oferit si altora, doar sa le scoatem din mainile lacome ale hotilor.
Comentariu inadecvat
Adrian_Marinescu
rank 5
Sondaje si alegeri
Daca PMP propunea pe gigantul Emil Boc ar fi castigat alegerile din primul tur(adica si pe fata si pe din dos)!
Comentariu inadecvat
alkada
rank 4
:))))))))))))))
la fel de bine puteai sa dai articolul cu asasinarea lui kenedy..:))))))))
pai unde-i actul care arata legatura de rudenie, a?!
si chiar daca ar fi rude, cu ce este vinovat un om de faptele rudelor lui?
daca tatal tau a fost asasin kgb, pe logica ta, ar trebui sa te trimitem in america, ca acolo exista pedeapsa cu moartea..:)))))))))
JulianDoe
rank 5
pana la alegeri mai e destul timp ca WPonta sa-si mai dea cu stangu'
in dreptu' de cateva ori.
trebuie mobilizati sa iasa la vot cei care nu-l vor pe Viorel la Cotroceni.
daca cei care vor vota "postum" (oamenii lui Dragnea de prin cimitirele patriei) vor fi mai putini ca la referendum, astfel incat sa nu mai fie popularul numar de 7,4 milioane, sunt sanse reale sa-l trimitem pe victorash la plimbare.
altfel, ne procopsim cu hotii pe viata...
un cetatean european
rank 5
Si cum motivezi tu oamenii sa vina la vot? Cu ce-au facut alde
..Udrea sau Blaga si mai recent Antonescu, cu voturile date lor pe la ultimele alegeri? Mergi tu si cinta la alta masa, caci tare mi-e ca ti-o iei la bot!
Comentariu inadecvat
alkada
rank 4
cetatzene...
ii motiveaza guvernul cel mai cinstit si mai competent care fura de stinge si pune taxe dupa taxe.
ce nu-i clar?)))))))))))))
ioanr
rank 5
cetatene
Ti-am spus eu ca ai ceva cu poporul acestei tari.Ti se pare ca PSD sau alte partide nu au practicat "pomenele electorale" ? De la cine a venit micul si berea, carnaciorul cu fasolea.Cine a fost la conducerea tarii de dupa asa-zisa revolutie din decembrie 1989 ? Cam ai scapari de memorie, iar daca nu-i asa, mai lasa-ne ca esti chiar din cadrul PSD-ului si ne-am cam saturat de voi !
4lea
rank 5
Vrabia Mihai Viteazu' si calicu' praznicu'!
Ce mai! Ponta ia tot! Finita la comedia protocalia! Chiar si in sondaje comandate de bassistii de la Adevarul!
Comentariu inadecvat
silvia_h
rank 5
Să fim înţeleşi...
La festivitatea de premiere, presedintele FR Tenis, George Cosac a spus că Guvernul Ponta a sustinut organizarea turneului BRD Bucharest Open cu aproximativ 400 de mii de euro.
Minciună, lipsă de respect si recunostintă, laude lui Ponta si multumiri desarte chiar cui nu trebuie.
Organizarea turneului am sustinut-o noi romanii, noi cu banii, cu contributiile noastre. Fara noi, fara contributiile noastre, Ponta si guvernul lui de hoti si mincinosi n-ar avea bani nici de hartie igienica.
ioanaiiiiii
rank 5
i-auzi! Ponta a sustinut
turneul de tenis, cum Udrea a sustinut turneul de box? apropos, DNA=ul a luat o pauza in cazul ala? Parca erau un milion de euro, tot din banutul nostruuuu, mai tata, mai! Inteleg ca la turneul BRD, Ponta a fost huiduit? Hi hi hi!Pai BRD e 100% basist! partea din Romania, fireste, da francezii nu se baga! Daca a fost Ponta acolo, inseamna ca le miroase a schimbare! Ori se pupa cu Ponta, ori or sa piarda la bani unii dintre ei... mai tata, mai, va fi jale maxima!
u961945
rank 5
@udrea,basescu & tanti silvia_h,
nu stiu cata incredere pot sa am in sondaje dar logica spune ca pana la alegerile prezidentiale imaginea lui Ponta se va eroda.drept urmare,basescu & comp. ar face bine sa nu mai saboteze dreapta(in politica RSR nu exista dreapta-stanga ci numai interesele de clan) asa cum a facut-o in ultimii 8 ani;vezi incercarea de rupere a PNL,apoi a PDL,infiintzarea PMP "altfel" samd.
b22
rank 5
poNta deasupra lui Johanes..la sondaje...
poNta deasupra lui Johanes..la sondaje...udrea sub johanes la sondaje..!!! Bune sint sondajele astea...
Marin2134
rank 5
Daca romanii au supravietuit cu clanul Basescu, ce probleme sa aibe
..cu Ponta care nu e bagat in nici un caz de coruptie ?? Nu poate fi o tragedie decat pentru acolitii clanului, care vor ramane fara munca..Iar cei mai penali vor ajunge la racoare ! Doar ei se dau cu fundul de pamant sa faca ceva sa scape!
Ponta are prea mare sustinere ca sa piarda. Singura necunoscuta e "castiga din primul tur sau in al doilea ?".
danix61
rank 1
Ponta va pierde in turul 2
Daca ai stii legea - ai stii,ca nimeni nu poate castiga din turul 1
alkada
rank 4
io zic ca o sa castige din primul
un bilet free pt puscarie, ca duicu cica l-a luat martor ca era in birou cand faceau trafic de influentza la greu..:)))))
tragaci
rank 2
Manareala de articol
Cata manipulare nesimtita!!!
un cetatean european
rank 5
@DOMIHARD
Cunosti vreun personaj, drag tie, ce dansa pe scena la Costesti, cu graterele si alcoolul in jurul lui? Pentru ce-a facut-o, oare? Pentru a-i pune salba la git, doamnei, sau bratari cu cheita la miini, fratelui? Nu ti se pare ca poporul roman il fluiera si huiduie de prea multa vreme, pe acel personaj drag sufletului tau?
alkada
rank 4
cetatzene
esti penibil...
basescu nu candideaza bre....
cand a candidat, a castigat tot!!!:))))))
sau voi, latingii, vretzi sa aratatzi ca l-atzi invins pe basescu,care nu candideaza????:)))))))))
voi suntetzi ca tziganu' din postea cu balaurul...
fat frumos l-a omorat si tziganul s-a balacit in sangele balaurului ca sa spuna ca el a fost viteazul..:))))))))))))))
vai de vitejia voastra de uslamisti hotzi si tradatori.
un cetatean european
rank 5
Daca te-ai uita printre articolele publicate azi
...de ziare.com ai descoperi si ce-ti dauneaza grav sanatatii! Usurel daca vrei totusi sa mai apuci alegerile prezidentiale!
sevastian
rank 1
Un sondaj pentru linstea primului mitoman cleptoman Viorel V Ponta.
Dupa alegeri va urma furtuna.
Mincinosul cleptoman Viorel V Ponta va pierde tot.
sevastian
rank 1
Cate procente are Ponta?
Cred ca o sa aiba mai multe dosare decat procentele.
Marin2134
rank 5
Cand va avea ? Daca acum, cand Traian a avut pe mana DNA-ul,
..n-a reusit sa-l trimita la tribunal pe Viorel, cand se va intampla MINUNEA ?? Mai ales ca anul viitor DNA va fi ocupat tot timpul cu Traian imunul ...
JulianDoe
rank 5
marinica, daca DNA nu vine cu dovezi puternice
impotriva lui Traian (pe ce motive vreti voi, de exemplu "dosarul flota"), s-ar putea sa muriti de plictiseala.
inteleg ca pe antena3 se discuta despre basescu inclusiv la buletinul meteo, dar, totusi, din toamna basescu pleaca.
aia care va produc orgasme intelectuale - Gadea & Co, nu scot o vorba de mafia care a ajuns la putere.
nicio problema: o sa simtiti pe pielea voastra. desi, daca Felix intra la puscarie, antena3 devine post de manele.
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
Marin2134
rank 5
JulianDoe, Antena3 il critica uneori pe Ponta, ceea ce B1 nu
..face NICIODATA cu Basescu.
Referitor la DNA si Basescu, stai pe-aproape, anul viitor va fi de vazut. Cu PROBE, cum vor toti romanii. Noi nu vrem sa fie condamnat cineva doar pentru ca e adversar politic. Dar nici sa se autoproclame Aparatorul Justitiei cand Justitia nu-l poate ancheta pe caz de imunitate. Vrei sa fii Aparator, renunta la imunitate !!
popaNARIU
rank 5
Antena3 nu il critica pe PONTA,asa uneori cum spui
Cand derapeaza de la directivele impuse de mafiotul Voiculescu,il santajeaza prin emisiunile lor belicioase.
Comentariu inadecvat
JulianDoe
rank 5
antena3 il critica pe Ponta ???
mai sa fie, trebuie sa incep si eu sa ma uit pe antena :))
dar mai degraba cred ca e vorba de "invataturile lui Voiculescu catre sclavul sau Ponta".
il mai trage de urechi pe Viorel la cate un derapaj. ce sa-i faci ? ale tineretii valuri...nu trebuie sa iasa din cuvantul celui care da banii :)
ioanaiiiiii
rank 5
pai poate ar fi bine sa puneti si de ce
ca altfel suna a insulta si va sterg astia bunatate de comentariu!
popaNARIU
rank 5
Daca asta este...
Toata Europa il stie pe Ponta drept un hot si mincinos,un om care face Romania de Rusine.
Ce dovezi iti mai trebuie.
Nu va mai uitati la Antena 3 ca o sa spune alta realitate,aia pe care o vor ei sa o vedeti.
Ei traiesc pe alta lume cu tot cu neamul lor de Voiculest mafioti.
JulianDoe
rank 5
iubita, asta este axioma :)
adica: "Adevăr fundamental admis fără demonstrație, fiind evident prin el insuși"
daca spui despre un mincinos ca e mincinos e tautologie (Greșeală de limbă care constă in repetarea inutilă a aceleiași idei, formulată cu alte cuvinte; cerc vicios, pleonasm.)
Ponta a mintit de dinainte de a intra la guvernare. de exemplu, desi spunea ca va reduce taxele pe care le-a pus guvernul Boc, a mai creat vreo 33. deci, ori admiti ca minte, ori ca le-a redus "in jos"...
alte minciuni ? pai nivelul de trai, care a crescut. daca admiti ca a crescut pentru el, atunci Ponta nu minte :)
cum a obtinut doctoratul ? oops, hai ca ma opresc...
alphpha
rank 5
Se vede
ca tantalaii sunt inca majoritari in romanica....
ioanaiiiiii
rank 5
dl Julian Doe
alea sunt declaratii politice! daca o luam asa cel mai mare mincinos e basescu, care a promis ca creste salariile si pe urma le-a taiat cu 25%! Ia socotiti dumneavoastra toate taxele alea puse d PONta si vedeti ce impact au fata de cresterea TVA la 25%! Tocmai spuneau astia ca Romania iar a avut cea mai mare crestere economica dintre tarile UE! Ia comparati cu cresterea negativa de pe vremea lui Boc! Daca trag linie, e evident de ce il voteaza lumea pe Ponta! Dupa cum e evident ca nu e nici mincinos nici corupt, da ziceti si dumneavoastra, basistii, asa, ce vi se picura in ureche.
sevastian
rank 1
Daca trag linie, e evident de ce il voteaza lumea pe Ponta!
Daca tragi line la ce?
La anii lor de scoala?
Asa da, atunci e evident de ce il voteaza pe Viorel V Ponta.
pasipu
rank 4
calcule
pai daca luam in calcul Teleormanul,care e 99 % in favoarea plagiatorului si cateva judete din Moldova...cred ca e realist procentul Victorasului...doar ca uneori sondajele se fac cum se fac...
cristoiu
rank 5
Cristiann80 ,
Ca sa iasa din primul tur,lui Ponta ii trebuiesc peste 9.000.000 voturi ,deci jumatate plus 1 din numarul total de votant aflati pe listele de vot. Asa ca primul tur iese din discutia alegerilor prezidentiale.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor