Gheorghe Falca, lider la Arad si in sondajul USL

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 09:49
3052 citiri
Gheorghe Falca, lider la Arad si in sondajul USL
Foto: Arhiva

Sondajele realizate de USL la Arad dezvaluie ca primarul PDL, Gheorghe Falca, este preferat de majoritatea aradenilor, aproximativ 60%, a anuntat joi deputatul PNL Mihaita Calimente.

Insa penelistul a tinut sa precizeze ca "increderea este coroborata si cu notorietatea pe care o are", informeaza Aradon.

Deputatul Mihaita Calimente recunoaste ca actualul primar are realizari, dar sustine ca investitiile au fost facute din imprumuturi, nu din bani guvernamentali sau europeni.

"Nu le vom spune aradenilor ca administratia condusa de Falca nu are si realizari, insa, din pacate, marea lor majoritate sunt facute pe imprumuturi, nu pe bani guvernamentali sau europeni. Ne-am fi asteptat ca, data fiind sustinerea de la centru pe care o are, primarul sa poata executa mai multe lucrari pe bani de la Guvern, nu pe imprumuturi ce vor fi platite de fiecare aradean", a declarat liberalul.

Sondajele USL, aproape finalizate - vezi cum s-au facut

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat luni pentru Ziare.com ca USL se afla pe ultima suta de metri cu sondajele pentru stabilirea candidatilor la alegerile locale din 2012, iar modalitatea prin care au fost facute a fost una cu variante complexe, fiind trecut si candidatul partidului, dar si candidatul unic din partea Uniunii Social Liberale.

"Chestionarele sunt complexe cu multe variante de intrebari: candidatul din partea partidului din care face parte ce procente ar putea obtine, dar si candidatul din partea USL. E un chestionar complex cu mai multe intrebari", a spus Moldovan pentru Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sondaj intern USL Arad, #Gheorghe Falca lider USL , #sondaj