Alegeri la PD-L Hunedoara: Dorin Gligor a castigat sefia filialei

Duminica, 27 Martie 2011, ora 14:28
2152 citiri
Alegeri la PD-L Hunedoara: Dorin Gligor a castigat sefia filialei
Foto: gazetavaii.ro

Democrat liberalul Dorin Gligor a fost ales duminica presedinte al PD-L Hunedoara. Initial in cursa pentru sefia filialei s-au inscris doi candidati - Dorin Gligor si Dorin Curtean, city manager la primaria Petrila.

Acesta din urma a anuntat insa chiar inaintea votului ca se retrage din cursa pentru sefia filialei, potrivit Realitatea TV.

Mandatul lui Dorin Gligor va fi de patru ani.

De mai bine de trei ani conducerea PD-L Hunedoara a fost una interimara asigurata de Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Petrosani, apoi de deputatul Viorel Arion.

Alegerile de la PD-L Hunedoara nu au fost lipsite de incidente. Un delegat PD-L Hunedoara a lesinat, acesta avand nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit Realitatea TV este vorba de un membru al partidului in varsta de 50 de ani.

Barbatul a fost preluat de o echipa de paramedici. Initial s-a crezut ca acesta a facut infarct, dar medicii au spus ca barbatul a suferit o lipotimie si o insuficienta respiratorie cauzata de oboseala acumulata in ultimul timp.

In prezent barbatul se afla la spital unde i se vor face toate investigatiile. Medicii dau asigurari ca acesta este bine, are nevoie de cateva ingrijiri si de un tratament de specialitate, insa viata lui nu este pusa in pericol.

#alegeri PDL Hunedoara, #lesin membru PDL , #stiri alegeri