Alegeri partiale Szabo a alergat degeaba - a ratat intrarea in Parlament

Luni, 26 Mai 2014, ora 11:57
4232 citiri
Alegeri partiale Szabo a alergat degeaba - a ratat intrarea in Parlament

Ministrul Gabriela Szabo, care a candidat in Ilfov pentru un loc de deputat din partea PSD, a ratat intrarea in Parlament.

Mandatul a fost castigat de contracandidatul liberal Andrei Daniel Gheorghe, anunta Biroul Central Electoral.

"La alegerile parlamentare partiale din Colegiul uninominal 4 din Ilfov, din cei 73.657 de alegatori inscrisi in listele electorale, s-au prezentat la urne 26.167. S-au inregistrat 24.938 de voturi valabil exprimate, 1.177 de voturi nule si 51 de voturi albe", transmite BEC.

Andrei Daniel Gheorghe a obtinut 12.493 de voturi, fiind urmat de Gabriela Szabo (Alianta PSD-UNPR-PC), cu 7.605 voturi, Dumitru Simion (PMP) - 1.694, Vasile Dumitru (PDL) - 1.571, Ion Rogoveanu (PP-DD) - 781, Andrei Octavian Ciozvarda-Diaconescu (Forta Civica) - 427 si Michael Heimann (PRM) - 377 de voturi.

PSD-UNPR-PC castiga tot la partiale, mai putin mandatul lui Szabo, care e incert

Alegeri partiale parlamentare au avut loc, duminica, simultan cu scrutinul pentru PE, in Capitala si in sase judete, pentru cinci mandate de deputat si trei de senator.

Rezultatele partiale arata ca alianta PSD-PC-UNPR a castigat toate mandatele, in afara de cel pentru care a candidat Szabo.

Gabi Szabo, reclamata la Politie

Duminica, Gabriela Szabo a fost reclamata pentru incalcarea legii electorale, dupa ce a dezvaluit in cabina de vot pe cine a pus stampila.

#Gabriela Szabo alegeri partiale, #rezultate alegeri partiale Ilfov, #Gabriela Szabo rateaza Parlament , #stiri alegeri
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Daniela, cu nume de unguroaica,