Solistul Hi-Q va candida in Bucuresti, in sectorul 6, din partea PSD

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 19:07
4008 citiri
Solistul Hi-Q va candida in Bucuresti, in sectorul 6, din partea PSD

Secretarul de stat Liviu Voinea nu mai candideaza pentru PSD in sectorul 6, a anuntat luni presedintele social-democratilor bucuresteni, Ecaterina Andronescu, in colegiul acestuia fiind propus Mihai Sturzu, solist al trupei Hi-Q si membru TSD.

"La noi este o modificare in sectorul 6, domnul secretar de stat Liviu Voinea a preferat sa se ocupe in mod special de strategia ministerului de Finante si ca atare si-a declinat participarea la acesta competitie si a intrat pe locul domniei sale domnul Sturzu (Mihai Sturzu, n.red.), la fel de tanar si la fel de bine intentionat", a anuntat Andronescu la BEM, cu ocazia depunerii listei candidatilor USL in Capitala.

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Liviu Voinea, a avut rezervat colegiul 24 Camera Deputatilor din sectorul 6 pentru o candidatura din partea PSD.

Pe de alta parte, in sectorul 2, acolo unde in colegiul 7 Camera Deputatilor erau in carti patru nume, va merge in alegeri un candidat "garantat de Vanghelie", Violeta Tudorie, actual consilier local in acest sector.

In cel de-al doilea colegiu de deputat care revine PSD in sectorul 2 a ramas definitiva candidatura pentru un nou mandat a Rodicai Nassar, sefa filialei de sector a PSD.

Mihai Sturzu nu este singurul cantaret care vrea sa fie parlamentar. Ciprian Rogojan, cunoscut ca Cici de la Sistem, isi incearca norocul pentru un mandat in Legislativ, la Baia Mare, din partea PDL.

Din partea USL candideaza si solistii de muzica populara Ionela Prodan (diaspora) si Alexandru Pugna (Bistrita Nasaud). De asemena, Victor Socaciu vrea sa fie deputat din nou, dar de diaspora.

#candidat PSD Sturzu HIQ, #candidat PSD alegeri parlamentare, #candidat HIQ solist Mihai Sturzu , #stiri alegeri