Alegeri: PSD acuza PD-L ca a cumparat voturi pentru Teo. Preda neaga totul

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 13:47
1863 citiri
Alegeri: PSD acuza PD-L ca a cumparat voturi pentru Teo. Preda neaga totul
Foto: Arhiva

Stefan Florescu, directorul de campanie al candidatei Aliantei PSD-PC la alegerile din Colegiul 19, Liliana Minca, a acuzat Partidul Democrat Liberal ca a cumparat voturi de la cetateni in toate sectiile de votare din zona Colegiului, insa Cristian Preda, purtatorul de cuvant al campaniei lui Teo Trandafir, neaga totul.

Florescu a declarat pentru Mediafax ca grupuri de oameni ai PD-L intra in scarile de bloc din mai multe zone, cum ar fi strazile Costila si Uioara, si ofera cetatenilor intre 50 si 100 de lei pentru a vota cu Teo Trandafir.

Aceste sercivii sunt facute de tineri adusi din Dambovita cu niste microbuze.

Florescu sustine ca acesti tineri au fost filmati de o echipa a unei televiziuni.

De asemenea, Virgil Nicorescu, presedintele executiv al PSD sector 4, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca mai multi cetateni din Sectorul 4 au sesizat ca pe strada Costila la blocul P5 sunt grupuri de persoane din partea PD-L care vor sa cumpere voturi.

"Din cate inteleg a fost o echipa de televiziune, cred ca de la Antena, care i-a filmat chiar in timp ce ei cumparau voturi. In momentul in care au intrat peste ei, au iesit peste 30 de persoane si s-au imprasiat pe strada", a spus Nicorescu.

Alegeri Prezenta la vot in Colegiul 19, pana la ora 10:00: 1,85%

Cristian Preda, purtatorul de cuvant al campaniei candidatului PD-L Teo Trandafir, a declarat ca acuzatiile conservatorilor, potrivit carora PD-L ar oferi mita electorala, nu sunt adevarate, fiind vorba probabil despre actiuni organizate chiar de PC.

"Hotul striga hotii, despre asta este vorba. Am intrebat la organizatia Sectorului 4, mi s-a spus despre acest Stefan Florescu (seful de campanie al Lilianei Minca - n.r.) si am aflat ca el cu asta s-ar ocupa", a declarat Preda, pentru NewsIn, adaugand ca este vorba probabil despre actiuni organizate chiar de catre conservatori, pentru a putea acuza PD-L.

Alegeri: Teo Trandafir a incalcat legea intrand cu Maia in cabina de vot

"Va pot spune ca nu exista nicio implicare a organizatiei PDL Sector 4 in aceste actiuni", a mai spus Preda.

Ulterior, Iulian Ivan, purtator de cuvant al BEM, a anuntat ca un competitor electoral a depus o sesizare cu privire la tentativa de a oferi bani pentru ca unii alegatori sa voteze in favoarea unui candidat. Ivan a anuntat ca urmeaza sa se ia o decizie, iar aceasta va fi anuntata la ora 19:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PDL acuzat frauda electorala, #PDL cumparare voturi , #vot