E campioană mondială pentru România și a luat lecții de machiaj și styling: ”Mi-ar fi plăcut să fiu model”

Duminica, 04 Iunie 2023, ora 23:46
2747 citiri
E campioană mondială pentru România și a luat lecții de machiaj și styling: ”Mi-ar fi plăcut să fiu model”
Alessia Jecu

Una dintre cele mai frumoase sportive din kempo, Alessia Jecu, a învățat trucuri și secrete din arta machiajului de la un profesionist în domeniu. După lecția de make-up, tânăra a renunțat la trening și a îmbrăcat o rochie de gală.

Alessia Jecu, campioana mondială de la kempo, a lăsat sala de antrenamente și s-a relaxat la o ședință de machiaj profesional.

Ioana Novac, make-up artist, care îi este și prietenă Alessiei, a învățat-o pe sportivă câteva reguli de bază ale machiajului.

„A fost foarte frumos la ședință. Am mai venit la ea să mă machieze pentru evenimente speciale” spune Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.

Ședința de machiaj nu a durat foarte mult, iar Ioana a explicat și de ce.

„Alessia nu are nevoie de un machiaj intens, aleg să îi pun în evidență trăsaturile. O ajută mult și vârsta, este foarte frumoasă. Mă ajută foarte mult fizionomia ei”, a declarat Ioana Novac, make-up artist.

Alessia spune că în timpul liber nu îi place să se machieze, dar din când în când renunță la trening și la blugi pentru ținute mai elegante.

„Fiind sportivă, mă simt foarte bine în ținute de sport, trening, colanți, dar îmi place să fiu și lady. Îmi place să port rochii, fuste. Chiar dacă sportul pe care îl practic este unul dur, totuși sunt fată”, a afirmat Alessia.

De-a lungul timpului frumusețea Alessiei nu a trecut neobservată.

„Mi-ar fi plăcut să fiu model, să pozez. Când am fost mai mică, am pozat pentru anumite reviste”, a mărturisit ea.

După ședința de machiaj, consiliată de Ioana, Alesia a renunțat la trening și a îmbrăcat-o rochie de seară.

„Mi-am ales o rochie black swan, eu zic că mă caracterizează. Această ținută cred că aș purta-o la o gală. Mi-a plăcut mult această experiență, aș mai repeta-o de 100 de ori”, spune Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.

Alessia Jecu a revenit de la Mondialul de Kempo din Portugalia cu o nouă centură mondială. De altfel, la finalul celei de-a 19-a ediții a acestui mondial organizat la finalul lunii aprilie în orașul portughez Caldas de Rianha, ediție la care au participat 2400 de sportivi din 62 de țări, România a reușit o performanță extraordinară, locul 1 pe națiuni.

Cu 307 puncte, românii de la kempo au devansat Spania, cu 268 puncte, Portugalia, cu 116 puncte, Indonezia cu 66 de puncte și Algeria cu 65 de puncte.

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Alessia Jecu, #kempo, #Campioana mondiala , #stiri din sport