Dictatorul Lukașenko, cu ochii pe România. Ce le-a cerut fotbaliștilor din națională: ”Acest lucru mă sperie” VIDEO

Luni, 27 Martie 2023, ora 12:25
7788 citiri
Dictatorul Lukașenko, cu ochii pe România. Ce le-a cerut fotbaliștilor din națională: ”Acest lucru mă sperie” VIDEO
Alexander Lukașenko

După 2-0 în Andorra, la debutul în preliminariile Euro 2024, naționala României se pregătește pentru meciul de marți de pe teren propriu cu Belarus, țară condusă de dictatorul Alexander Lukașenko.

La finalul anului trecut, președintele dictator din Belarus a ținut o ședință halucinantă cu șefii sportului de la Minsk, cărora le-a reproșat inclusiv absența naționalei de la Campionatul Mondial din Qatar.

”Este Campionatul Mondial. Dar, Serghei Mihailovici, dintr-un anumit motiv, nu i-am văzut pe fotbaliștii noștri acolo. Sau nu mă uit destul de mult?”, a început Lukașenko.

”Nu, vă uitați destul”, a fost replica ministrului sportului aflat în fața lui Lukașenko, care n-a făcut decât să aprobe reproșurile dictatorului.

”Așa e, mă uit destul. Dar noi nu suntem nici măcar pe aproape. Mai mult, compar jocul fotbaliștilor noștri cu jocul de acolo. Și ei joacă așa chiar și iarna. Ca fost fotbalist care a jucat mult, acest lucru mă sperie.

Sportul acesta, la fel ca multe altele, este într-o situație groaznică. Când te-am numit, am sperat că tu, ca militar de carieră, căruia îi place sportul și îl înțelege, o să faci lucrurile să se îndrepte în direcția bună”, a completat Lukașenko.

#Alexander Lukasenko, #Belarus, #nationala, #Romania , #stiri fotbal