Tensiuni la turneul de la Bucuresti: Alexandra Dulgheru, mintita de organizatori

Luni, 16 Iulie 2018, ora 12:16
15310 citiri
Tensiuni la turneul de la Bucuresti: Alexandra Dulgheru, mintita de organizatori

Alexandra Dulgheru ii acuza pe organizatorii turneului de la Bucuresti ca au mintit-o inainte de startul competitiei.

Sportiva noastra a avut promis un wild card din partea presedintelui Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, numai ca in cele din urma nu l-a mai primit.

Convinsa ca va fi pe tabloul principal de la Bucuresti, Dulgheru s-a retras si din turneul de la Olomouc si a fost amendata de forul international.

Intre timp, directorul turneului, Dumitru Haradau, a intervenit si a anulat wild card-ul Alexandrei si i l-a acordat lui Miriam Bulgaru, o jucatoare in varsta de 18 ani.

"Am avut de la domnul Cosac, presedintele federatiei, promis un wild card 99 la suta. Vineri, cand plecam de la Wimbledon si veneam spre Bucuresti stiam ca am wild card, doar ca trebuia confirmat, apoi luni sau marti, cand eram deja la Budapesta, mi-a spus domnul Dobre ca s-au schimbat lucrurile, a intervenit domnul Haradau si a schimbat wild card-urile. Cel pe care urma sa-l primesc i-a fost oferit lui Miriam Bulgaru.

Dupa iarba, am mai facut un efort. Anul trecut am venit aproape cu cutitul la os, am jucat, iar acum era sa trec prin aceeasi situatie", a spus Dulgheru pentru Gsp.

In cele din urma, Dulgheru a avut noroc deoare mai multe jucatoare s-au retras si a intrat pe tabloul principal. Totusi, supararea ei ramane, avand in vedere ca a fost mintita.

"Nu mai stiam ce sa fac. Daca primeam wild card, era Ok, nu mai plateam amenda pentru ca m-am retras de la el. Dupa ce am venit de pe iarba, si dupa toate rezultatele, credeam ca sunt indreptatita la o invitatie... Aveam nevoie si sa-mi apar punctele de anul trecut si nu am primit deloc aceasta sansa", a adaugat Dulgheru.

In replica, Dumitru Haradau spune ca tinerele vor avea intotdeauna intaietate pentru el.

"Decizia a fost ca tinerele au prioritate. Jos palaria, i-am si spus lui Dulgheru, pentru performantele pe care le-a facut, de acord. Sigur, imi pare rau pentru ea ca a fost accidentata si ca a avut probleme. Dar are o varsta si trebuie sa te gandesti ca dai sansa unor tinere. Daca am gresit candva prin modul in care am gandit, criterii...da, se poate, dar uite ca lucrurile se arajeaza pana la urma si pentru Dulgheru si intra pe tablou", a explicat Haradau.

Alexandra, fost numar 26 WTA si semifinalista la editia de anul trecut, o va intalni in primul tur pe Pauline Parmentier.

C.S.

Citeste si:
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Premierul Nicolae Ciucă va avea duminică, 5 decembrie, o întâlnire cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a decide măsurile care se impun în urma confirmării primelor cazuri de...
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...