Cine e sportiva care a reprezentat România la Jocurile Olimpice, s-a mutat pe OnlyFans și acum vrea să concureze pentru o altă țară

Luni, 06 Februarie 2023, ora 13:25
5168 citiri
Cine e sportiva care a reprezentat România la Jocurile Olimpice, s-a mutat pe OnlyFans și acum vrea să concureze pentru o altă țară
Alexandra Ianculescu

Platforma Only Fans a devenit colacul de salvare și pentru o fostă reprezentantă a României la Jocurile Olimpice.

Alexandra Ianculescu, născută la Sibiu în 1991, a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeong Chang (2018) în proba de patinaj viteză. Ea a fost prezentă doar în proba de 500 m, la finele căreia s-a clasat pe locul 31, in 40,70 secunde.

Ea s-a format în Canada, acolo unde a deprins tainele acestui sport aproape inexistent în România. În ultimul timp, ea locuiește în Olanda, îndrăgostindu-se de un alt sport, ciclismul.

Alexandra a declarat că visează acum să meargă la Jocurile Olimpice de la Paris, dar sub steag canadian. Ea face parte acum din echipa olandeză de ciclism olandeză NWVG-uplus, care are baza la Groningen.

"Într-o notă personală, unul dintre obiectivele principale este de a reprezenta Canada la Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024. Mă întorc în Olanda pentru a trăi, a concura și a mă alătura echipei mele pentru a ne atinge obiectivele", a scris ea pe Instagram.

În paralel, Alexandra Ianculescu își continuă activitatea pe platforma pentru adulți Only Fans.

"De ce OnlyFans?

Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu.

Vara trecută am decis să îmi deschis acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi.

Acestea fiind spuse, după ce am făcut 💰💰💰 (n.r. - 3 emoticoane cu saci de bani) în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice.

Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile", a scris ea pe facebook.

Citește și:
Pe ce loc s-a clasat sportiva din România, care a făcut chetă pentru a merge la Mondialele de patinaj
Pe ce loc s-a clasat sportiva din România, care a făcut chetă pentru a merge la Mondialele de patinaj
Japoneza Kaori Sakamoto a câştigat al doilea titlu mondial consecutiv la individual feminin, vineri, la Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Saitama (Japonia). Sakamoto s-a impus...
Performanță uriașă pentru patinatoarea din România care a făcut chetă pentru a merge la Mondiale
Performanță uriașă pentru patinatoarea din România care a făcut chetă pentru a merge la Mondiale
Japoneza Kaori Sakamoto, deţinătoarea titlului mondial, conduce la individual feminin după programul scurt, desfăşurat miercuri, la Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Saitama...
#Alexandra Ianculescu, #pnlyfans, #patinaj, #ciclsm , #stiri din sport