Mesajul indecent primit de Alexandra Stan de la un om de afaceri: ”Cum să spui că eşti puţin însurat?”

Miercuri, 24 August 2022, ora 10:20
6019 citiri
Mesajul indecent primit de Alexandra Stan de la un om de afaceri: ”Cum să spui că eşti puţin însurat?”
Alexandra Stan

Alexandra Stan (33 de ani), una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste din România, a dezvăluit pe rețelele de socializare un episod neplăcut pornit de la un mesaj anonim primit din partea unui bărbat căsătorit.

Printr-o postare în secțiunea Story de pe Instagram, Alexandra Stan a dezvăluit mesajul indecent, exprimându-și furibund indignarea.

„Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie, unde am și garajul mașinilor.

Pe scurt, că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună”, ar fi fost mesajul pe care i l-a transmis un bărbat Alexandrei Stan.

„Mamă, ce m-am enervat! Primesc foarte multe mesaje penale. Dacă mă uit în primele 10-20 de mesaje pe care le am, vă minunaţi. Cred că unii vă și cunoașteți între voi. Mamă, nici nu sunt coerentă, m-am enervat maxim. Cum să spui că eşti puţin însurat?

Eu înţeleg situaţia, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una, alta. Da, am înţeles! Îţi place de mine, te uiţi la mine, mă apreciezi, îmi dai o inimoară. Dar pe bune? Să îmi zici că eşti puţin căsătorit şi că ai firma de transport în nordul Capitalei? Și să-mi fac eu cont ca să vorbesc cu el? Chiar nu îţi este ruşine?!”, a reacționat Alexandra Stan.

Eveniment Quarterly Report

Ce mesaj i-a dat Simona Halep unui american după ce a fost suspendată
Ce mesaj i-a dat Simona Halep unui american după ce a fost suspendată
Simona Halep a fost sancționată aspru de Tribunalul Internațional care a dictat o suspendare de patru ani împotriva ei. Românca încearcă în continuare să își demonstreze nevinovăția...
Hagi e în doliu. "Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace!"
Hagi e în doliu. "Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace!"
Este doliu în sportul constănțean, după ce fostul fotbalist Cătălin Agafiței a încetat, astăzi, din viață. El ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, la numai 47 de ani. Fost...
#alexandra stan, #om de afaceri, #mesaj, #insurat , #stiri vedete