Înapoi la listarea arhivei

02 Octombrie 2007 - Spaniolul gasit mort la Turnu Magurele a fost ucis

Duminica dimineata, ambulanta a fost solicitata sa intervina in cazul unui barbat care zacea inconstient intr-un apartament din Turnu Magurele.

02 Octombrie 2007 - Palatul Copiilor un loc ideal pentru petrecerea timpului liber

Intr-un cadru festiv Palatul Copiilor din municipiul Alexandria si-a deschis portile in noul an scolar pentru prescolari, elevi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

02 Octombrie 2007 - Solutia de avarie a lui Dragusin este o solutie normala pentru Marzan

Solutia de avarie propusa de viceprimarul Victor Dragusin, in cazul in care nu se realizeaza operatorul unic Apa Serv, nu i se pare consilierului local, peremist, Niculaie Marzan, o .

02 Octombrie 2007 - 1 octombrie 2007 - Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

Cu aceasta ocazie, ieri, in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Teleorman a avut loc Simpozionul cu tema "Drepturile si libertatile persoanelor varstnice, locul si rolul acestora in

02 Octombrie 2007 - 60% din fondurile pentru reabilitarea scolilor nu s-au cheltuit

Doar circa 40 % s-au cheltuit pana acum din fondurile alocate in acest an unor unitati de invatamant preuniversitar din judetul Teleorman, prin cele patru Hotarari de Guvern din martie, mai, iunie si

02 Octombrie 2007 - Ambulante noi pentru urgentele medicale

Autoritatea de Sanatate Publica Teleorman va primi, pana la sfarsitul anului, 35 de ambulante noi, primele opt fiind asteptate in judet in aceasta saptamana, transmite corespondentul ROMPRES.